Социални Мрежи

Популярни Продукти

Статии

Виж всички
Какъв подарък да избера - идеи за хора с разнообразни вкусове.
1 декември 2023

Какво да му подаря, той си има всичко? - любим въпрос, който терзае не малка част от нас, когато наближавт празници. Книга можем да подарим на всеки човек - и беден и богат, и интроверт и екстроверт, и дете и тийнейджър. Книга, но каква - на пазара има десетки хиляди издания. Нашият наръчник ще ви бъде от помощ - прочетете, разгледайте и се вдъхновете.

Прочети още
Топ 10 - най-продавани книги на издателство "Ракета" за 2023 година
30 ноември 2023

Яхваме гребена на вълната с така популярните в края на всяка година книжни класации и ще ви представим десетте най-продавани книги на издателство "Ракета" за изминалата 2023 година. Класацията е доста шарена и определено първото място беше изненада.

Прочети още
Коледният панаир на книгата - излишна еуфирия или начин да се потопим в магията на книгите
28 ноември 2023

С какво свързвате Коледнят панаир на книгата? С шумотевица, здушна атмосвера в НДК и отстъпки? А няма ли смисъл в тази среща между издатели, автори и читатели отвъд дребнотемието. В тази статия ще ви дадем 5 причини защо Коледният панаир на книгата е добра идея.

Прочети още

Четенето е полет без ограничения

Издаваме книгите си с размах и любов към работата си. Какво можете да откриете в интернет магазина на издателство „Ракета“?

- Детски книги от български, европейски и световни автори и илюстратори. Подбираме книгите с желание да възпитаваме вкус към изкуството у малките си читатели. Изданията ни са с цветни илюстрации и твърди корици, а за преводите работим с едни от най-изтъкнатите български преводачи.

Книги на тема страхове, приключения, автентичност, отговорност към планетата, както и забавни книги от европейски автори отличени с награди.

За най-малките бебета и деца, предлагаме поредица от картонени книги в помощ на родителите - приучаване към гърне, обноски, справяне с емоциите и интерактивни разгъващи се книги. 

- Книги за личностно и духовно развитие. Вярваме, че за да постигаме успех и удовлетворение в живота си, е важно да се учим от подходящите източници. Подбираме книгите за личностно и духовно развитие, които издаваме, след внимателен прочит и ги публикуваме само ако ужасно много ни харесват. Сред тях ще откриете както практични издания и наръчници, така и книги, които ни открехват вратите пред метафизичното познание. Сред любимите ни автори са Питър Сейдж, Джим Куик, Стюарт Уайлд, Шефали Тсабари, Дарън Харди, Вишен Лакиани, Дейвид Хокинс.

- Корпоративни подаръци. Предлагаме специални условия и брандиране за корпоративни поръчки за книги. Вярваме, че книгата е най-подходящият подарък за всеки екип, за всеки човек и за всеки случай. Пишете ни, за да ви предложим персонализация, кутии, книгоразделители и други решения, за да направите книжния подарък за своя екип незабравим. Имаме опит в работата с над 20 различни фирми в България, за които сме подготвяли корпоративни подаръци от нашите издания.