Социални Мрежи

Статии

Виж всички
Детски книги
21 февруари 2024

В тази статия ще ви разкажем за различни детски книги, които може да са полезни за вас и дето ви. Разглеждаме книгите по теми и възрасти, за ваше улеснение.

Прочети още
Какво е любовта и как да я изразяваме?
9 февруари 2024

Избрахме да ви покажем какво казват авторите на издателство "Ракета" по темата. За деня на в;юбените избрахме да подарим емпатия, разбиране, подкрепа, приемане, защото присъствието е най-добрият подарък.

Прочети още
Kакво е важно (за нас) в илюстрациите на детските книги?
11 януари 2024

Илюстрациите са неделима част от детските книги. Те разпалват въображението, допълват историята и просто правят всичко по-забавно и интересно. Изборът на книги е субективен процес и трудно можем да го сложим в рамки, същото важи и за илюстрациите. В тази статия ще ви разкажем кое е водещо за нас, в издателство „Ракета“, когато избираме илюстратори и книги, които да включим в портфолиото си.

Прочети още

Четенето е полет без ограничения

Издаваме книгите си с размах и любов към работата си. Какво можете да откриете в интернет магазина на издателство „Ракета“?

- Детски книги от български, европейски и световни автори и илюстратори. Подбираме книгите с желание да възпитаваме вкус към изкуството у малките си читатели. Изданията ни са с цветни илюстрации и твърди корици, а за преводите работим с едни от най-изтъкнатите български преводачи.

Книги на тема страхове, приключения, автентичност, отговорност към планетата, както и забавни книги от европейски автори отличени с награди.

За най-малките бебета и деца, предлагаме поредица от картонени книги в помощ на родителите - приучаване към гърне, обноски, справяне с емоциите и интерактивни разгъващи се книги. 

- Книги за личностно и духовно развитие. Вярваме, че за да постигаме успех и удовлетворение в живота си, е важно да се учим от подходящите източници. Подбираме книгите за личностно и духовно развитие, които издаваме, след внимателен прочит и ги публикуваме само ако ужасно много ни харесват. Сред тях ще откриете както практични издания и наръчници, така и книги, които ни открехват вратите пред метафизичното познание. Сред любимите ни автори са Питър Сейдж, Джим Куик, Стюарт Уайлд, Шефали Тсабари, Дарън Харди, Вишен Лакиани, Дейвид Хокинс.

- Корпоративни подаръци. Предлагаме специални условия и брандиране за корпоративни поръчки за книги. Вярваме, че книгата е най-подходящият подарък за всеки екип, за всеки човек и за всеки случай. Пишете ни, за да ви предложим персонализация, кутии, книгоразделители и други решения, за да направите книжния подарък за своя екип незабравим. Имаме опит в работата с над 20 различни фирми в България, за които сме подготвяли корпоративни подаръци от нашите издания.