Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Пътеводител: Каква книга да подарим

20 октомври 2023
Пътеводител: Каква книга да подарим

Знаем, че пазрът е залят от книги, а изборите са трудни и объркващи. Затова създадохме този пътеводител, чрез който да ви помогнем да се ориентирате и лесно да изберете подаръци за любимите си хора. Акцент са книгите за големи читатели. За детски книги, може да разгледате детският ни пътеводител тук. 

⭐ Изберете повече от една книга и използвайте код за 20% отстъпка RAKETA20
 
Ето и нашите съвети:
За млади хора и тийнейджъри:
Ефектът на натрупването - кратка и по същество, тази книга дава холистичен поглед на всички аспекти на живота и малките действия, които правим ежедневно. Те се натрупват и оказват огромно влияние в живота ни в дългосрочен план. Изключително полезна за младежи от 16 до 24 години
Успехология - подходяща за четене още от тийнейджърска възраст, книгата дава интересни и новаторски перспективи и гледни точки по 11 важни теми за живота. 
 
За приятелите с вилата: Всички имаме поне едни приятели с къща или вила с двор. Този вдъхновяващ наръчник изобилства от хитри идеи и лесни практики за начинаещи и напреднали градинари. Съдържа и календар с дейностите по месеци - Как да отгледаме храна безплатно  
 
За преминаващите през трудности: Поне един наш приятел или роднина преминава през тежък период. Ние също имаме такива. Книгата  Въпреки всичко. Вдъхновяващ наръчник за преодоляване на житейските трудности е базирана на истинска история и съдържа 12 писма. Изобилства от психология, нлп и други методи и тактики, които да ни помогнат да се справим с емоциите, ограничаващите вярвания и непреодолимите на пръв поглед житейски препядствия. Много харесвана и от читатели на над 60 години. 
 
За одухотворените мистици: Познавате ли някой, които обича езотеричното и необяснимото в живота. Някой, който често говори за силата на Вселената и енергията на хората.  Безкрайният Аз е книга точно за него. Малка и написана с чувство за хумор тази книга ще впечатли и най-духовният ви приятел. 
 
От деца за родители: Ако имате проблем в общуването с родителите си или пък искате да помогнете на приятел, който има проблемни деца, книгата Извън контрол е точно за него. Деликатно огледало към нас самите и отношенията ни с децата, тази книга отваря място за нови гледни точки към безусловната любов. 
 
 
При покупка на повече от една книга използвайте код за отстъпка RAKETA20 за 20% отстъпка. не се комбинира с други промоции!
Сподели: