Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Каква книга да подарим на дете на ... години?

26 октомври 2023
Объркани сте от многообразието. Затова създадохме този пътеводител за избор на подаръци за деца. Подбрали сме книгите по интереси и възраст, така че да ви бъде лесно.  При покупка на повече от една книга ще получите автоматично отстъпка 20%
 За деца запленени от магията на Коледа и любители на творческите здачи: Уинстън и коледното писмо и Уинстън се прибира за Коледа
Книгите са разделени на 24 глави, които се четат всеки ден от 1 до 24 декември, а между главите има коледни творчески задачи. 
За бебета от 0 до 2 години: Коледа е страхотна, картонена книга с дебели страници и римуван текст за магията на коледа. Подходяща за най-малките заради здравината си и ярките, контрастни илюстрации. 
За любителите на класики като Пипи и Карлсон: Чудо и Пакост
Тези две книги имат доста текст, който обаче е много, много смешен. Двата непредсказуеми коня Чудо и Пакост измислят нечувани лудории у дома и по света. 
 За момчета от 2 до 4 години: Картонена разгъваща се книга Превозните средства
Изключително занимателна книга, защото когато се разгъне в целия си размер се превръща в писта или карта, която поставена на пода може да послужи за бутане на колички отгоре. Направена от дебел здрав картон, книгата ще издържи на игрите на пода. 
За любознателни деца от 9 до 12 години: Грешкомир и Петнислав
Голяма книга с много текст и много илюстрации, в която се говори за ентропията. Да! правилно разбрахте - свойството на нещата винаги да се стремят към хаос, развала и унищожение. Завъртяни в невероятно приключение, джуджетата ентропковци Грешкомир и Петнислав успяват да спрат времето и да създадат най-големият проблем, който Земята е имала някога. Книгата е пълна с игри на думи, каламбури и смешки. 
За художници от 6 до 10 години: Защо на кртините не им трябват заглавия
Впечатляваш пътеводител за стиловете, знаковите произведения на изкуството, основните концепции, както и КРАЖБИТЕ на произведения на изкуството. Забавна, но пълна с интересно поднесена информация, тази книга е задължителна за библиотеката на всеки любител художник. 
 За момичета от 6 до 10 годни: Голяма книга за цветята
Красива, красива и още по-красива - това можем да кажем за огромната енциклопедия за цветята по света. Подходяща за подарък на госпожици с вкус  към красотата и собствен стил. 
 За нежните и чувствителни читатели от всяка въраст: Куче на име Коте срща коте
Изключителна история, която затрогва и малки и големи. История за приятелството, сигурността, любовта и за това, че всички имаме едни и същи нужди без значение дали сме бездомни или живеем в палат. 
За приключенци от 6 до 8 години: Невероятните приключения на 10 чорапа
Бестселър за деца - така можем да опишем книгата за чорапите приключенци. Десет истории, които вдъхновяват и ни показват, че можем да разбием статуквото и не е нужно да бъдем това, което всички очакват от нас. Една книга за смели деца. 
За деца от 2 до 4 години: Картонена разгъваща се книга Пътешествието на Дядо Коледа
Римувана и сладка история за подготовката на Дядо Коледа и шейната с елените, която постепенно се разгъва в огромно пано, което проследява цялата подготовка. Готови ли сте за това голямо приключение?
 
Разгледайте комплектите с отстъпка, които сме подбрали по възраст и интереси
Сподели: