Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Как да преминем от „свалки“ към „привличане“

29 април 2024
Как да преминем от „свалки“ към „привличане“

С какво е различна тази книга

Основната цел на „Правилата на играта“ е да помогне на мъжете да променят своето мислене и действия и да преминат от „свалки“ към „привличане“. По редица причини не съм фен на свалките, особено на сваляческите реплики.

Свалката винаги е свързана със зависимост от резултата.

Когато сваляте жената, се опитвате да осъществите нещо определено. При този подход и типичните за него реплики винаги е налице вкопчване в конкретен резултат. Желаете дадена жена, обикновено заради физическите ѝ качества, и искате и тя да ви пожелае (или най-малкото да ви даде номера си).

Този подход обикновено е на пубертетско ниво (дори да се мъчим да се убедим, че не е).

Свалките имат повърхностна и егоистична цел и в общия случай се занимавате с дадена жена по една-единствена причина – нейния външен вид. Въпреки че е нормално да ви харесват младите и/или привлекателни жени, доста плоско и незряло е основната причина за взаимодействие да е външният вид. Тя е също толкова повърхностна, както е и при жените, които преследват мъже само заради парите.

Сваляческият подход предоставя цялата сила в ръцете на жената, като прави мъжа Бета, а нея – Алфа.

Ако сте издигнали онази, която ви привлича, на пиедестал, тя държи „силната карта“ (особено ако е свикнала много мъже да я издигат на пиедестал). Това обуславя дисбаланс в силите, който никога няма да е във ваша полза. Тя може да избира, а вие – не.

Сваляческият подход изгражда сред жените култура на претенции, че нещата им се полагат.

Манията на мъжете по „жени-десетки“ създава в нашата култура динамика, в която жените като че имат голяма власт и много малко отговорност. Ние, мъжете, сме подарили на физически привлекателните жени цялата тази власт без абсолютно нищо в замяна. Ценим ги единствено задето са изкарали късмет с добри гени или харчат много пари за грим, прически и дрехи. Каква е реалната им стойност, ако се абстрахираме от тези неща? Когато се занимаваме с жените, само ако ги намираме за привлекателни, ние, мъжете, ги разглезваме и ги учим, че всичко им се дължи. След това им обръщаме гръб и ги намразваме заради властта, която сами сме им дали.

Сваляческият подход произлиза от мъжката митология за жените.

Сваляческият подход винаги е плод на митологичните фантазии на мъжкия ум за нещата, които привлекателната жена може да направи за него. Умът ви предполага, че тъй като харесвате нейните крака, гърди, дупе или лице, животът ви ще се подобри, ако тя ви е гадже или ако прави секс с вас.

Свалките са ужасна основа за дългосрочна връзка.

Дори свалката ви да успее, тя създава лош модел занапред. Вечно ще търсите одобрението на жена и вероятно ще търпите всевъзможните ѝ глупости, защото не искате да я загубите и да започвате отначало процеса на запознанства чрез свалячество.

Промяна на парадигмата

Всичко е много по-лесно, ако практикувате принципите, които преподавам в „Правилата на играта“, защото те ви правят естествено „привлекателни“ за жените.

Изберете жена, която избира вас.

Не бихте ли предпочели изборът ви да е измежду много страхотни жени, които сами проявяват голям интерес към вас?

Много по-лесно е да влизаш през отворени врати, отколкото да блъскаш там, където е затворено. Свалките обикновено се свеждат до блъскане по затворени врати с желание да влезете, където не сте канени. Ала ако се опирате на привличане, имате възможност да избирате измежду много отворени врати. Минаването през отворените врати е далеч по-лесно и по-възнаграждаващо, отколкото блъскането по затворени.

Когато в тази книга говоря за подход към жените, нямам предвид традиционни свалки от рода „мяркаш секси жена, която ти харесва, и си пробиваш път през претъпканото помещение, за да я заговориш“.

Ала ако някоя жена ви изпраща сигнали за голям интерес, непременно започнете да подхождате към нея. Представете ѝ се. Тествайте доколко проявява интерес. Влезте през отворената врата.

Когато практикувате принципите, които преподавам в „Правилата на играта“, и водите привлекателен за жените начин на живот, ще започнете да забелязвате как те ви изпращат всякакви сигнали за интерес. Някои са едва забележими, други са недвусмислени и силни – директно ви хващат за топките и настояват да правите секс.

Когато една жена ви изпраща сигнали за интерес – усмихва ви се, поддържа зрителен контакт, няколко пъти минава точно пред вас, смее се на шегите ви, докосва ръката ви, флиртува, многократно поглежда към вас, застава близо до вас, позиционира тялото си в полезрението ви, навежда се напред и разкрива деколтето си – непременно направете нещо, за да подходите към нея!

Но не забравяйте, че вие ​​сте човекът, който решава.

През последните няколко години не мога да се оплача от недостиг на страхотни жени, които проявяват голям интерес към мен. Не съм имал недостиг на любящи връзки. Не ми е липсвал невероятен секс с множество забавни, секси жени. Откакто започнах да живея и да практикувам принципите на привличането, които преподавам в „Правилата на играта“, често се замислям: „На коя планета съм попаднал?“. Щом изоставих манталитета на „съблазняване“ чрез свалки, жените започнаха да ми правят предложения, да се разголват на първите срещи и да ми звънят в 23:00 да се видим. Трябваше на всеки няколко месеца да изтривам женски имена и номера от мобилния си телефон, защото бяха толкова много, че не можех да си спомня коя коя е.

Това не са празни измислици, но дори аз нямаше да им повярвам, ако не бях открил принципите, на които ви уча тук. Когато практикувате насоките в „Правилата на играта“, няма да се налага да преследвате сексапилни жени. Вместо това естествено ще привличате огромен брой невероятни жени в живота си. Вие ще сте човекът, който решава. Ще станете Алфата. Ще бъдете мъж сред мъжете. Зарежете игричките, свалките, триковете, съблазняването, черпенето, помагането на сестрите на желаните жени да се преместят, тропането по затворени врати. Практикувайте каквото ви уча в настоящата книга и се научете да създавате излъчване, което привлича жените към вас. След това просто влезте през отворената врата (да, наистина е лесно).

д-р Робърт Глоувър, "Правилата на играта"

купете книгата тук

Сподели: