Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
  • Начало /
  • Новини /
  • Програма за работа с книжни клубове, книжни блогъри или инфлуенсъри

Програма за работа с книжни клубове, книжни блогъри или инфлуенсъри

20 юни 2024
Програма за работа с книжни клубове, книжни блогъри или инфлуенсъри

Тук ще откриете повече за различните възможности, които предлагаме за работа с книжни клубове, блогъри и инфлуенсъри.

Щом четете този текст, това означава, че се интересувате от книгите на издателство „Ракета“. На първо място ви благодарим за доверието и ще се радваме да работим заедно.  Ето и какво може да очаквате от нас като партньорство.

Книжни клубове

Ако сте част от книжен клуб и искате да прочетете книга на издателство „Ракета“, за да я дискутирате на своите сбирки, може да ни напишете на office@raketabooks.com. Ние ще ви направим специална отстъпка при покупка на книги от нашият онлайн магазин, както и ще ви дадем подаръци от издателството. Предложението важи при покупка на минимум 5 книги.

Книжни блогъри и инфлуенсъри

Пишете книги и имате профил в социалните мрежи с повече от 2000 последователи? Може да се свържете с нас на office@raketabooks.com

Последвайте ни в нашите социални мрежи в TikTok, Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn  под адрес @raketabooks

Така ще видите какво съдържание спорделяме ние и ще разберете повече за нас и ценностите, от които се ръководи издателство "Ракета"

Какво ще получите от нас- ще ви изпратим една или повече безплатни книги, в зависимост от интересите ви, както и други подаръци с доставка за наша сметка.

Какво ще очакваме от вас – ревю във видео или текст за всяка от изпратените книги в пост или рийл, както и стори за мрежите, които поддържат такова. Не ви ограничаваме в мнението ви  и приемаме радушно и критически ревюта.

Книжни кутии и кутии с подаръци

Ако искате да включите наше издание в своята книжна кутия  пишете ни на office@raketabooks.com Ние ще ви дадем специал

Корпоративни организации и b2b партньорства.

Благодарим за интереса към нашите издания. Вярваме, че те са изключително подходящи за корпоративни подаръци поради ценностите заложени в тях. Пишете ни на office@raketabooks.com за да ви направим специална отстъпка, както и да ви предложим различни начини за брандиране на книгите с вашето лого.

Сподели: