Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Планетата се нуждае от герой като ТЕБ!

16 септември 2020
Планетата се нуждае от герой като ТЕБ!

 

ВАЖНО! СРОКЪТ НА КАМПАНИЯТА СЕ УДЪЛЖАВА ДО 6 НОЕМВРИ 2020 Г.

 

 

Земята се дави в отпадъци, но ако вземем мерки сега, не е твърде късно да я спасим.

Това е едно от основните послания на детската книга „Къде отива боклукът?“, а вдъхновени от нея, ние от издателство „Ракета“ инициираме кампанията „Планетата се нуждае от герой като ТЕБ!“.

Как можете да се включите в нея?

- Изтеглете безплатното приложение с идеи и места за отбелязване на точки.

- Разкажете на децата си какво биха могли да правят самите те, за да живеят природосъобразен начин на живот и превърнете мисията в игра.

- Споделете под Facebook публикацията на нашата страница как вашето семейство се грижи за околната среда и какво правите, за да не създавате излишни отпадъци.

- Участвайте с коментара си под формата на текст, снимка или видео до 6 ноември 2020 г., а петима от вас, избрани с жребий, ще получат комплект с подаръци, който, нас ако питате, определно си заслужава.

Включете се в кампанията „Планетата се нуждае от герой като ТЕБ!“ и можете да спечелите книгата „Kъде отива боклукът“, кутия, пълна с чудовищни забавления, торбички за многократна употреба от „Kaufland България“ и ваучер за посещение на едно от вълшебните места в България - „Музейко“.

Да, точно така - всичко това може да бъде наградата за цялото ви семейство! Така че, не се колебайте и споделяйте смело.

*** 

Книгата „Къде отива боклукът?“ е издадена със съдействието и подкрепата на „Еко Партнърс България“ и „Kaufland България“. Това е един от множеството техни приноси за съвременен живот по природосъобразен и устойчив начин. Издателство „Ракета“ благодари за помощта и сътрудничеството. Вярваме, че екологичната мисъл на подобни кампании и инициативи трябва да се срещат по-често в името на нашето бъдеще и това на планетата ни.

Сподели: