Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Дядо Коледа трябва ли да носи маска?“ и други големи въпроси

13 ноември 2020
Дядо Коледа трябва ли да носи маска?“ и други големи въпроси

Да, децата мислят за важните неща и да, определено имат десетки въпроси, свързани със ситуацията, в която живеем. Невинаги сме готови с отговорите, а и има теми, за които самите ние не разполагаме с обяснение, което да бъде достатъчно понятно за най-малките.

 

На страниците на книгата „Вирусът и други мънички организми“ децата ще открият много ценна, но и достъпно представена информация за вирусите, за това защо те толкова искат да проникнат в телата ни, за естествената защита, която имаме, и много други важни теми. Тънкото чувство за хумор на автора, Богуш Янишевски, както и забавните илюстрации на Макс Скорвидер превръщат четенето и научаването на важните уроци във весело и приятно приключение.

 

Докато отброяваме последните дни преди излизането на книгата, ще направим GIVEAWAY, с който трима от вас могат да спечелят книгата като подарък.

Как да участвате?

Споделете в коментар под тeматичната ни facebook публикация въпрос, който ви е задало вашето дете във връзка с епидемията и вирусите.

Дали Дядо Коледа трябва да носи маска?

Дали епидемията означава, че НИКОГА повече няма да се ходи на детска градина?

Сигурни сме, че има с какво да ни изненадате, а защо не и да се усмихнем взаимно?

Жребий ще определи печелившите на 23 ноември 2020 г.

 

Издателство „Ракета“ благодари на научната лаборатория за деца на „Байер“ – „Байлаб“, за подкрепата в издаването на този важен образователен проект.

Сподели: