Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Лиско отново е тук! Води със себе си и компания

5 септември 2019
Лиско отново е тук! Води със себе си и компания
Всеки от нас има нужда от един обаятелен, чаровен и малко непослушен герой. Както и от приказка за някого, който не се страхува от почти нищо и непрекъснато мечтае да покори непознати светове.
Неслучайно поколения от деца и техните родители са израснали с приключенията на Лиско и Борис Априлов.
Има обаче и читатели, които все още не са пътешествали със смелото лисиче, не познават философията на неговия приятел, Магарето, а дори не са и чували за жабока, който мечтае да скочи до Луната, за да може просто да извика „Квак-кваак“ по посока на Земята.
Новината на издателство „Ракета“ е еднакво хубава както за почитателите на Лиско, така и за тези, на които тепърва им предстои да се запознаят с него.
Първата книга, издадена с нашето лого в началото на септември, ще бъде именно новото илюстрирано издание на „Приключенията на Лиско в гората“.
Ще заживеем в Тихата гора, чиито обитатели провеждат свое разследване с безброй неочаквани обрати, за да разплетат мистерията с изчезването на любопитното лисиче. Ще се очароваме, то се знае, и от самия Лиско, който е мъничко уплашен, но и безкрайно удивен от новите хоризонти, които му се разкриват.
Как ще свърши цялата история и възможно ли е в един роман да се изчезне два пъти, читателите ще научат от книгата, илюстрирана с любов от Мира Мирославова.
А компанията?
В екипажа на „Ракета“ ще вземем не само жабока Скоклю, който мечтае за Луната, но и всеки читател с апетит към българска литература в най-кристалната ѝ форма.
Втората ни, не по-маловажна новина е, че в съзвездието на издателския ни план, освен книгите за Лиско, ще представим и прозата за възрастни на Борис Априлов. Отново през септември в книжарниците ще бъдат и романът „Великата суета“, както и сборникът с разкази Сладка морска сол.
 
Сподели: