Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Творческа работилница №2: Създайте си домашен любимец

28 април 2021
Творческа работилница №2: Създайте си домашен любимец

Автор: Цветана Недева

Вдъхновение:  Куче на име Коте“ – красива и същевременно провокираща с темите, които повдига, книгата вдъхновява Цветана да направи артистична творческа работилница за създаване на забавен домашен любимец. Следвайте стъпките описани, във видеото, и упътването и експериментирайте с техники за рисуване и създаване на шарки. Сигурни сме, че домашният ви любимец ще има уникален характер. 

Видео работилница

Какво има във видеото:

Във видеото Цветана Недева ни показва и разказва как да си направим домашни любимци чрез различни творчески техники. Как да оцветим интересни шарки на листове. Как да изрежем и оформим частите на домашния любимец. Как да придадем характер на муцунката му. Забавление за малки и големи!

Изтеглете упътване тук

Какво има в упътването:

Упътването е файл за изтегляне в PDF формат. В него са описани точно стъпките, които трябва да следвате, материалите, които да използвате, както и някои тънкости. Разгледайте и снимките в галерията към този пост.

Какво става в книжния клуб?

  1. Всеки месец нова видео работилница за занимания на децата у дома и на открито, вдъхновена от някое наше издание. Главната роля в измислянето на чудноватите и любопитни творчески игри ще бъде на Цветана Недева от блога Kinderlist.
  2. Подробен блог пост с упътване, което да ви помогне да си осигурите необходимите материали, да подготвите терена и да си набавите книгата вдъхновение.
  3. Блог пост с подходящи теми и идеи за дискусия, вдъхновени от месечната книга от книжния клуб.
  4. Специални подаръци и отстъпки за членовете на клуба.

Защо да се абонирате?

1. Винаги ще ви изпращаме имейл с цялата необходима информация от работилницата. Така със сигурност няма да пропуснете някоя идея за забавление. 

2. Ще получите код за отстъпка при покупка на детските ни книги. 

3. Ще раздаваме подаръци и ще има изненади.

Абонирайте се тук: http://eepurl.com/htDhk9

-------------------

Изданието е съфинансирано по програма „Творческа Европа“ към Европейския съюз. /Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union. 

Creative Europe Programme of the European Union, Brussels – BAK

Сподели: