Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

(Неслучайно) Всички обичаме Лиско

2 октомври 2019
(Неслучайно) Всички обичаме Лиско
Попитахме Facebook последователите на издателство „Ракета“ дали обичат приключенията на Лиско и ги помолихме да ни разкажат защо. Резултатът беше красив, а ние благодарим за съкровените изповеди в читателска любов.
Споделихте ни, че да обичаш Лиско, е естествено чувство, защото, макар и да е бил в гнездото на орел и в стомаха на акула, не се възгордява. И не само.
Лиско oт вашите (наши) любими книги е толкова смел и силен, и добър, че неговата компания от страниците кара всички нас да вярваме, че и най-заплетената ситуация има изход.
Освен това приключенецът, създаден от перото на Борис Априлов, напомня често, че трябва да се движим с мисълта си, да бъдем пъргави и никога да не спираме на едно място. Какъв по-хубав житейски съвет?
Разказахте ни още, че книгите за Лиско са едни от най-сладките спомени от детството ви, че сте ги носели навсякъде със себе си и че на свой ред сте предали това усещане на своите деца или пък, че се надявате те също да усетят вълшебството.
А тези думи, повярвайте ни, осмислят нашата работа като издатели, защото това е и нашето мото – да издаваме важни книги за хора, които следват важни мечти.
Благодарим ви от сърце и за милите думи, които споделихте за новото издание на „Приключенията на Лиско в гората“. Радваме се, че ви харесва! Нямаме търпение съвсем скоро да повдигнем завесите върху работата за „Приключенията на Лиско по море“, която ще бъде при нас отново тази година.
 
Разбира се, имаше и обещани подаръци, а те отиват при Десислава Танева, Милва Янева и Радостина Ангелова Иванова. Честито! Трите дами печелят по един екземпляр от Приключенията на Лиско в гората.
Сподели: