Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
  • Начало /
  • Новини /
  • Творческа работилница №3: Създайте си трнсформиращ се параван за куклен театър, театър на сенките и други забавления

Творческа работилница №3: Създайте си трнсформиращ се параван за куклен театър, театър на сенките и други забавления

11 юни 2021
Творческа работилница №3: Създайте си трнсформиращ се параван за куклен театър, театър на сенките и други забавления

Автор: Цветана Недева

Вдъхновение:  „Включи нощта“ – тази нежна книга с автор Рей Бредбъри ни увлича както с напевния ритъм на текстовете си, така и с илюстрациите на Мира Мирославова. Когато изключим светлината на лампите ние включваме звездите, щурците, жабките и цялата красота на нощта. Подходяща за деца от 3 до 7 години, книгата е вдъхновение и за големите читатели. 

Видео работилница

Какво има във видеото:

Във видеото Цветана Недева ни показва как с парче картон или велпапе, ножици, молив и лепило да си направим красив, сгъваем параван. Той може да се използва както за куклен театър или за театър на сенките, така и за много други забавления от децата. След като го създадете самостоятелните игри са гарантирани, а в края на деня параванът лесно се сгъва, става плосък и се прибира зад гардероба :)

Изтеглете упътване тук

Какво има в упътването:

Упътването е файл за изтегляне в PDF формат. В него са описани точно стъпките, които трябва да следвате, материалите, които да използвате, както и някои тънкости. Разгледайте и снимките в галерията към този пост. В упътването има показани снимки на всяка стъпка. 

Какво става в книжния клуб?

  1. Всеки месец нова видео работилница за занимания на децата у дома и на открито, вдъхновена от някое наше издание. Главната роля в измислянето на чудноватите и любопитни творчески игри ще бъде на Цветана Недева от блога Kinderlist.
  2. Подробен блог пост с упътване, което да ви помогне да си осигурите необходимите материали, да подготвите терена и да си набавите книгата вдъхновение.
  3. Блог пост с подходящи теми и идеи за дискусия, вдъхновени от месечната книга от книжния клуб.
  4. Специални подаръци и отстъпки за членовете на клуба.

Защо да се абонирате?

1. Винаги ще ви изпращаме имейл с цялата необходима информация от работилницата. Така със сигурност няма да пропуснете някоя идея за забавление. 

2. Ще получите код за отстъпка при покупка на детските ни книги. 

3. Ще раздаваме подаръци и ще има изненади.

Абонирайте се тук: http://eepurl.com/htDhk9

Сподели: