Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
  • Начало /
  • Новини /
  • Творческа работилница №4: Създайте си настолна игра "Центрофуга"

Творческа работилница №4: Създайте си настолна игра "Центрофуга"

8 юли 2021
Творческа работилница №4: Създайте си настолна игра "Центрофуга"

Създайте настолна игра "Центрофуга" и играйте заедно с цялото семейство.

Автор: Цветана Недева

Вдъхновение: „Невероятните приключения на десет чорапа ( 4 десни и 6 леви)“ – тази изключително забавна и мила книга е носител на множество награди и е в списъка с препоръчителни четива за второкласниците в Полша. Приключенските истории за смелчаци впечатляват малки и големи. Какво има във видеото: Във видеото Цветана Недева ни показва как да си направим чорапи от хартия за оригами, пералня и простори за всеки от играчите. Цветна и забавна тази игра развива въображението, предизвиква децата да мислят аналитично, да задават правилните въпроси и най-важното - да се забавляват.

Видео работилница

 Упътване 

Какво има в упътването: Упътването е файл за изтегляне в PDF формат. В него са описани точно стъпките, които трябва да следвате, материалите, които да използвате, както и някои тънкости. Разгледайте и снимките в галерията към този пост. В упътването има показани снимки на всяка стъпка.

Какво става в книжния клуб?

Всеки месец нова видео работилница за занимания на децата у дома и на открито, вдъхновена от някое наше издание. Главната роля в измислянето на чудноватите и любопитни творчески игри ще бъде на Цветана Недева от блога Kinderlist.

Подробен блог пост с упътване, което да ви помогне да си осигурите необходимите материали, да подготвите терена и да си набавите книгата вдъхновение.

Блог пост с подходящи теми и идеи за дискусия, вдъхновени от месечната книга от книжния клуб. Специални подаръци и отстъпки за членовете на клуба.

Защо да се абонирате?

1. Винаги ще ви изпращаме имейл с цялата необходима информация от работилницата. Така със сигурност няма да пропуснете някоя идея за забавление.

2. Ще получите код за отстъпка при покупка на детските ни книги.

3. Ще раздаваме подаръци и ще има изненади. Абонирайте се тук 

 

-------------------

Изданието е съфинансирано по програма „Творческа Европа“ към Европейския съюз. /Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union. 

Creative Europe Programme of the European Union, Brussels – BAK

Сподели: