Социални Мрежи
  • Начало /
  • Новини /
  • Творческа работилница №5: Охлювена коруба за ценности и маскиране

Творческа работилница №5: Охлювена коруба за ценности и маскиране

13 август 2021
Творческа работилница №5: Охлювена коруба за ценности и маскиране

Създайте охлювена коруба за ценности и маскиране – подходяща за разходки навън и игри на закрито. 

Автор: Цветана Недева

Вдъхновение: „Господин Вървими“ – картинна книга с италиански привкус, която учи децата на минимализъм. Необходимо ли ни е да притежаваме ски писта в мазето и джунгла на тавана, опера в коридора и гараж, пълен с коли, влакове, самолети и балони за летене? Кое е важно: нещата, които сме, или нещата, които имаме? Любима и на момчетата, и на момичетата, тази красива и необичайна книга е подходяща за деца над 4 години. 

Видео работилница

Упътване 

Изданието е съфинансирано по програма „Творческа Европа“ към Европейския съюз. /Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union. 

Creative Europe Programme of the European Union, Brussels – BAK

Какво има в упътването: Упътването е файл за изтегляне в PDF формат. В него са описани точно стъпките, които трябва да следвате, материалите, които да използвате, както и някои тънкости. Разгледайте и снимките в галерията към този пост. В упътването има показани снимки на всяка стъпка.

Какво става в книжния клуб?

Всеки месец нова видео работилница за занимания на децата у дома и на открито, вдъхновена от някое наше издание. Главната роля в измислянето на чудноватите и любопитни творчески игри ще бъде на Цветана Недева от блога Kinderlist.

Подробен блог пост с упътване, което да ви помогне да си осигурите необходимите материали, да подготвите терена и да си набавите книгата вдъхновение.

Блог пост с подходящи теми и идеи за дискусия, вдъхновени от месечната книга от книжния клуб. Специални подаръци и отстъпки за членовете на клуба.

Защо да се абонирате?

  1. Винаги ще ви изпращаме имейл с цялата необходима информация от работилницата. Така със сигурност няма да пропуснете някоя идея за забавление.
  2. Ще получите код за отстъпка при покупка на детските ни книги.
  3. Ще раздаваме подаръци и ще има изненади. Абонирайте се тук 
Сподели: