Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
  • Начало /
  • Новини /
  •  77 и половина чудни растения. Народна вяра, магия и лечение - кампания за предварителни поръчки!

 77 и половина чудни растения. Народна вяра, магия и лечение - кампания за предварителни поръчки!

26 октомври 2021
 77 и половина чудни растения. Народна вяра, магия и лечение - кампания за предварителни поръчки!

Здравейте, приятели,

Предпразнично готвим много качествени проекти, но днес искаме да ви разкажем за една специална книга – „77 и половина чудни растения. Народна вяра, магия и лечение“.

Тя е посветена на магията на растенията и тяхното място в живота и духовния свят на нас, хората. И макар етнографските сбирки и музеите да пазят в архивите си педантично събираното лечебно познание на нациите на Европа, познато днес като народна медицина, то това знание остава „зад витрината на музея“, понятно само на тесен кръг специалисти, превръщайки се в „мъртъв език“, на който говорят малцина. Именно с нелеката задача да разбули и да разкаже за чудния свят на билките чрез книгата „77 и половина чудни растения“, се зае Георги Мишев.

Непрекъснатите промени в цените за производство ни изправят пред големи предизвикателства. Затова решихме да подходим по-различно към най-важния ни проект за 2021 г. и да се обърнем към всички вас за подкрепа. От почти две години работим над книгата „77 и половина чудни растения. Народна вяра, магия и лечение“. Уверени сме, че мъдростта и духовните достижения на нашите предци не са само минало, а са полезни и значими и в съвременността.

За да наберем средства за финансиране на проекта „77 и половина чудни растения. Народна вяра, магия и лечение“, стартираме FundRasr кампания, в която ще можете предварително да закупите изданието с отстъпка до 40% в зависимост от избраната от вас опция. За тези от вас, които искат да подпомогнат повече, сме създали и възможността да закупите книгата с автограф от автора, на коричната ѝ цена от 39,90 лв. с включена подаръчна опаковка (кутия) и картичка.

Нека чрез знанието да виждаме в растенията и света около нас не само тяхното материално присъствие, а също да се докоснем до надеждите, страховете, опората в трудностите и паметта на тези преди нас. Нека да съхраним това послание за повече смисъл, добро и красиво в живота на тези, които идват след нас.

За нас народните традиции, обреди и мъдрост са начин на общуване с природата. Вярваме, че част от наследството ни като българи е да бъдем в хармония със заобикалящия ни свят. Затова чрез книгите си искаме да донесем познание, да съхраним народната традиция и да я направим достъпна за всеки читател.

Заедно можем да помогнем на завета на нашите предци да оживее в домовете ни и във всекидневието ни. Днес, когато повече от всякога искаме да се обърнем към природата като извор на здраве и сила, можем да го направим чрез книгата „77и половина чудни растения. Народна вяра, магия и лечение“.

Екипът на издателство „Ракета“

Поръчайте тук

Сподели: