Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Творческа работилница №7: Маски за превръщане в Лиско

8 ноември 2021
Творческа работилница №7: Маски за превръщане в Лиско

Автор: Цветана Недева

Вдъхновение: Лиско в гората

Първа книга от поредицата с приключения на смелото лисиче, написана от Борис Априлов. Книгата е изчерпана при нас, но предстои ново издание на последната част от повестите за Лиско. Очаквайте преди Коледа!

Умелото майсторство на Борис Априлов да разказва чрез диалози сложните теми за приятелството, доверието, истината и лъжата се разкрива в детските му книги. Поредицата "Приключенията на Лиско", която започнахме преди 2 години, за съжаление е с изчерпан тираж на почти всички книги и не предстои издаване. Това, обаче, не ни спира да говорим за таланта на великият Борис Априлов. 

Видео работилница

Във видеото Цветана Недева ни показва как да си направим маска. Вдъхновена от книгата "Приключенията на Лиско" - работилницата ни показва как можем да използваме хартия и да създадем обемна маска с нос, очи, уши и козина на горско животно. Към работилницата ще откриете и упътване стъпка по стъпка в PDF, илюстрирано със снимки. По същият метод може да направите и вълк, котка, куче, таралеж.

Упътване

Какво има в упътването: Упътването е файл за изтегляне в PDF формат. В него са описани точно стъпките, които трябва да следвате, материалите, които да използвате, както и някои тънкости.

Разгледайте и снимките в галерията към този пост. В упътването има показани снимки на всяка стъпка.

Какво става в книжния клуб?

Всеки месец нова видео работилница за занимания на децата у дома и на открито, вдъхновена от някое наше издание. Главната роля в измислянето на чудноватите и любопитни творчески игри ще бъде на Цветана Недева от блога Kinderlist. Подробен блог пост с упътване, което да ви помогне да си осигурите необходимите материали, да подготвите терена и да си набавите книгата вдъхновение.

Блог пост с подходящи теми и идеи за дискусия, вдъхновени от месечната книга от книжния клуб.

Специални подаръци и отстъпки за членовете на клуба.

Защо да се абонирате?

Винаги ще ви изпращаме имейл с цялата необходима информация от работилницата. Така със сигурност няма да пропуснете някоя идея за забавление.

Ще получите код за отстъпка при покупка на детските ни книги.

Ще раздаваме подаръци и ще има изненади.

Абонирайте се тук

Сподели: