Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
  • Начало /
  • Новини /
  • Предложения за коледни подаръци или как да изберем подходящата книга

Предложения за коледни подаръци или как да изберем подходящата книга

1 декември 2022
Предложения за коледни подаръци или как да изберем подходящата книга

Книгата е най-хубавият, а както се оказва напоследък и най-достъпният подарък за всеки. Затова групирахме нашите предложения по възраст. 

Едни от любимите ни предложения за мъници от 1 до 4 години са книгите от поредицата "Здравей, щастие!". 

Мама е магична и Татко ми е страхотен ще зарадват както мъника ви, така и неговият родител, тъй като ни показват колко невероятни са родителите. В поредицата има коледна книга, която разказва на децата защо Коледа е толкова магичен празник - Коледа е страхотна

За по-големите дечица, освен култовият Уинстън, заел трайно място в сърцата на всички читатели от 6-9 години, можем да предложим и нещо по-нетрадиционо. 

Книгата "Защо на картините не им трябват заглавия" ни провокира както с илюстрациите си, така и с информацията и начина на поднасяне. Освен комикс и детайлни илюстрации на световно известни произведения на изкуството, изданието ангажира вниманието на децата, като разказва и за най-известните кражби на картини в света. Тази впечатляваща с визуалното си присъствие книга ще привлече вниманието и на деца до 10-12 години. 

За тийнейджърите, както и за всеки млад човек, винаги ще препоръчаме книгата "Успехология". В 11 теми обхващаши всичко от здраве, мотивация, цели и визия, взаимоотношения, причините заради които вземаме определени решения, страховете и амбициите ни, авторът провокира като ни кара да си задаваме въпроси, вместо да ни дава отговори. 

За хората около нас, които вечно търсят развитие, интересуват се от бизнес и успех, определено Вишен Лакиани има как да ги вдъхнови. Бизнес историята зад Майнд Вали - най-голямта платформа за неформално образование в света е пример за това как всеки успешен човек минава през трудности и успява само, когато е верен на своите ценности. 

За нашите роднини, които се вълнуват от традициите и обичаите, книгата 77 и половина чудни растения, разкрива връзката на нашите предци с природата и ролята на растенията в обредите и обичаите. Книгата съдържа и автентични рецепти за настойки и отвари. 

Когато говорим за модерният градски човек, не можем да подминем тенденцията към здравословен начин на живот, връзката с природата и отношението към храната, които придобиват все по-голямо значение за нас. Тук ще препоръчаме предстощята книга "Отглеждай храна безплатно" - практичен и лесен наръчник за градско градинарство. От боб на балкона, до леха с билки в стара гума, книгата дава лесни примери как можем да усвоим малки пространства, запустели градини и балкони за да отгледаме вкусни и здравословни добавки за смейната трапеза. 

Пожелаваме ви спокоен месец декември и напомняме, че към всяка книга може да добавите и опаковка за подарък. 

 

Сподели: