Социални Мрежи

Приключения с гърне и усмивки за цялото семейство

11 май 2023
Приключения с гърне и усмивки за цялото семейство

Когато и да решите да сложите начало на приключението с гърне за вашето дете, несъмнено ще се учите заедно с него. Особено ако ви е за първи път.

Ако сте от родителите, които са решили да използват в арсенала с техники книги по темата, ще откриете, че дори и у нас вече се предлагат поне няколко заглавия, които имат своите много силни страни. Всички те обикновено проследяват ежедневната рутина и различните ситуации, в които малкият човек сяда (или пък не успява в началото) на своето гърне. И това ги прави много практични и полезни.

Но би било много жалко и за вас, и за детето ви, ако се лишите от една малко по-различна, забележително забавна и в същото време образователна книга.

Предлагаме ви смях за цялото смейство с Мега Пиш и Супер Ако!

 

Няма да видите тези динамични герои в типичните ежедневни ситуации, но заедно с тях ще проследите същината на процесите, които отговарят на имената им.

 

Приключението започва с тайни кодове – „малка“ и „голяма“ нужда. Преминава през бълбукане в стомаха, танц на стискането и газ към гърнето! Следва светкавично сваляне на гащите и се стига до най-трудното – чакането. Но то си заслужава, споделят Мег Пиш и Супер Ако, докато похапват сандвичи или четат купчини с книги върху гърнетата си.

Следва кулминацията, в която нашите мили герои са щастливи и горди от свършеното. Изпълнени с усещане за лекота, те разказват на децата какво ще стане, когато самите те също започнат да акат и пишкат на гърне:

  • Родителите им ще се пръснат от гордост.
  • Ще заслужат истинско бельо за големи момичета и момчета.
  • Ще могат да танцуват гащения танц.

На финала на приключението има практичен комикс списък със съвети за бърсане на дупето, измиване на гърнето, пускане на водата и миене на ръцете.

 

Искате ли да прелистим книгата заедно, за да се убедите, че илюстрациите са не по-малко забавни? Заповядайте тук!

А на този линк можете да поръчате книгата „Мега Пиш и Супер Ако. Приключения с гърне“. 

Сподели: