Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
  • Начало /
  • Новини /
  • Десетте най-купувани заглавия на Пролетния панаир на книгата. Класация на издателство "Ракета"

Десетте най-купувани заглавия на Пролетния панаир на книгата. Класация на издателство "Ракета"

5 юни 2023
Десетте най-купувани заглавия на Пролетния панаир на книгата. Класация на издателство "Ракета"
Преди по-малко от 24 часа приключи Пролетният панаир на книгата в парка пред НДК, а ние споделяме кои са десетте заглавия, на които нашите читатели са дали най-много сърца или иначе казано - топ 10 на най-продаваните ни книги през изминалата седмица.
 
Невероятните приключения на десет чорапа ( 4 десни и 6 леви) оглавява класацията и няма как да бъде иначе. Историите на изчезващите от пералнята герои дават на всеки по нещо - копнеж към неизвестното, ухание на рози или просто плаване в открито море. След панаира десетки деца и родители ще научат какви таланти имат чорапите, както и че всяка мечта е важна и всеки чорап е единствен по рода си.
 
На второ място е една от най-препоръчваните "от една приятелка" книги. Щастливи сме, че Извън контрол на доктор Шефали ще даде насоки за осъзнато родителство на всички тези вълшебни майки, с които успяхме да си поговорим на панаира на книгата. 
 
Чудо и Пакост се настаняват в края края на почетната позиция от първите три най-продавани книги. Но двете кончета обещават да покорят върха на много други състезания, да разсмеят всеки, който харесва европейската литература за деца, а и да ни накарат да се замислим за поне 6 житейски мъдрости.
 
Комплект Буболечки за умници, който включва "Голяма книга за буболечките" и "Голяма книга за буболечките със стикери" и тази година беше изборът на всички, които пожелаха да направят страхотен подарък на всеки естествоизпитател и любител на природата. Ето защо и заслужено зае четвърто място.
 
Гостуването на Томи Контио и Елина Варста в България, техните топли срещи с българските им читатели и възможността да се докоснем и до третата книга от порецицата, отреди на Куче на име Коте среща коте, Куче на име Коте копнее за дом
и Куче на име Коте съответните пето, шесто и седмо място.
 
С натрупването на хубави книги в живота ви, неговото качество неизменно ще се повиши, би казал Дарън Харди. На осмо място в класацията виждаме неговата книга Ефектът на натрупването, според която разликата между обикновеното и необикновеното е в стотиците, хиляди и милиони малки действия.
 
Родителите на малки бебета и деца често избират началото на лятото за раздяла с памперсите Приключения с гърне. На девето място е едноменната книга от поредицата "Здравей, щастие", а на десето - Мама е магична.
 
Благодарим ви, че избрахте книгите на "Ракета"!
 
 
 
 
Сподели: