• Кат. номер: 978-619-229-024-5

Сладка морска сол

14,90 лв.
Купи
Моля, изберете:

Готови ли сте да отделите време на онази любов, която лежи в сърцето ви като морско дъно? Бихте ли потърсите вдъхновение там, където се случва мръсния, но напълно истински живот? Осмелявате ли се да бъдете капитани на собствените си ветроходни яхти?Борис Априлов го е направил, а ако познавате автора най-вече от приключенията на Лиско, със сигурност ви предстои вълнуваща среща с прозата му за възрастни.
Каним ви да отпиете от любовта му към солената вода с истории за бивалия и небивалия живот на Българското Черноморие между 50-те и 80-те години на миналия век. Компания ще ви правят рибари и лентяи, гларуси с жълти бански, почиващи, които не могат да си почиват, деца с безбрежни мечти, влюбени полякини и един мъж с очила, който наблюдава, чувства и пише.

 

Извънредно важно

Книгите на издателство „Ракета“ ще стигнат до вас – благодарение на служител на куриерска фирма „Спиди“.

Колкото и да сте щастливи в момента, в който му отворите вратата, не го прегръщайте и в никакъв случай не го целувайте. Не забравяйте, че сега трябва да сме особено внимателни както за своето здраве, така и за здравето на другите.

Всяка поръчка на стойност над 28 лв. ще кацне до вас не само с безплатна доставка, но и с подарък – книгата Опасен чар. Това е нашият жест, с който ви благодарим, че летите с нас.

За да се възползвате, бъдете сред първите 100, както би казал нашият приятел Франк Лойд Райт.

Информация за книгата
Информация за книгата
ISBN
978-619-229-024-5
Автор
Борис Априлов
Страници
240
Корица
мека
Височина
210
Ширина
140
Тегло
320
Дата на издаване
2019