Социални Мрежи

Корпоративни подаръци

Корпоративни подаръци

Корпоративни подаръци със смисъл и стил от издателство “Ракета”

Може ли една книга да ни промени за цял живот? Ние в издателство "Ракета" вярваме, че е възможно да повдигнем енергията, да подобрим живота и да повлияем позитивно на всички хора около себе си. 

Като работодател, вие имате досег и дълбоко влияние върху живота на всички свои служители. Как бихте могли да инфилтрирате идеи, чрез които ежедневието да се подобри, и какви са тези идеи?

Подарете на екипа си книги селектирани от портфорлиото на Издателство Ракета и ние ще ги брандираме с вашето лого, фирмен книгоразделител с послание или допълнителна, създадена по ваш дизайн обложка. 

Предлагаме специални отстъпки при предварителна покупка на предстоящи издания и покупки на количества от вече издадени книги. 

Защо да да използвате книги за корпоративен подарък?

- вдъхновете екипа си, като им покажете ценносите на компанията чрез книга, написана от световно известни автори

- покажете корпоративните си ценности и етика като подкрепите важно издание, което ще повлияе на цялостната среда в България

- покажете внимание към децата на своите служители, като им подарите книги, чрез които опознават света и се превръщат в осъзнати личности. 

- Направете дарение от книги към българските библиотеки, болници, детски заведения в съответствие с Корпоративната си социална отговорност

Искате ли да споделите наученото, вдъхновението, промяната с екипа и партньорите си?

Една книга може да донесе промяна за цял живот! Ние вярваме, че "Четенето е полет без ограничения" и заставаме зад идеята, че книгите могат да повлияят и на семействата и близките на читателя. Бъдете пример и покана към хората около себе си и подарете книга. 

Защо да работите с Издателство Ракета:

- имаме богат опит в работата с клиенти като Кауфланд България, Страйпс, Еко партнърс България, Байер България, Уникредит Булбанк и много други. 

- проявяваме гъвкавост и предлагаме разнообразни идеи за брандиране на книгите

- предлагаме големи отстъпки при работа с корпоративни клиенти. 

Как да разберете кои са най-актуалните идеи и предстоящи нови книги:

- напишете ни имейл на office@raketabooks.com и ние ще ви отговорим бързо и точно

Разгледайте и галерията от снимки на предишните ни проекти.