Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Корпоративни подаръци

Корпоративни подаръци

Решили сте да подарявате книги на служителите в компанията, на свои партньори или на съмишленици на вашия бранд? Поздравления – идеята ви е чудесна!

Не ви беше хрумавало? Е, имате късмет. Ако разполагате и с 5 минути за четене, заповядайте:

Книгите като корпоративни подаръци могат да донесет стойност за имиджа на компанията ви и да насърчат здравословния работен климат.

Какви заглавия да изберете и какво още да имате предвид?

Определете бюджета си

Едва ли се нуждаете от този съвет.

И все пак – определете бюджета си и прецезирайте броя хора, които ще четат хубави и стойностни книги, благодарение на вас.

Ние можем да ви изготвим персонална оферта и според вашите възможности и желания да ви дадем както идеи за конкретни заглавия, така и да споделим какви други допълнения можете да включите за разкош на вашата мисия.

Изберете подходящи книги

Съобразете избора на книги, които ще подарявате, с интересите на хората, които ще ги получат и/или с корпоративните послания и идеи и на вашата компания.

Как да преплувате през океана от заглавия, които са на пазара? Можем да ви помогнем като ви предложим конкректни книги от портфолиото издателство „Ракета“, след като ни разкажете на кого искате да подарявате. Ние ще се съобразим с всеки детайл и ще изберем за вас най-подходящите тематични предложения, както и адекватната „опаковка“ за вашите корпоративни подаръци. Ще ви разкажем както за книгите, които вече сме издали, така и за заглавия, които предстоят, но може би са най-подходящи за аудиторията ви. Вижте и селекцията ни по-долу!

Персонализирайте

Дайте допълнитена стойност на корпоративните си подаръци, като ги персонализирате.

Една книга може да бъде „облечена“ със супер обложка, която да се постави върху нея и която да бъде проектирана изяло по ваша идея или дизайн, да носи послание и обръщение към хората, на които ще подарявате.

В книгите-подаръци може да се вложи книгоразделител или картичка, които отново да бъдат носител на послание и разпознаваемост за бранда ви.

В „Ракета“ имаме опит с различни „сценарии“ и можем и можем да ви покажем какво вече сме правили.

Създайте тематични комплекти

Ако бюджетът ви го позволявата и/или наистина държите на впечатлението и ползата, които вашият корпоративен подарък ще донесе, помислете за тематични комплекти от книги.

Те могат да както да бъдат ориентирани към определени теми като лидерството, мотивацията, себепознанието, екология, хоби, така и да включват книги за различни възрасти, когато тарегетирате служители с деца.

Можем да ви помогнем и да ви предложим комплекти според вашите нужди.

Свържете се с нас

Пишете на office@raketabooks.com, за да споделите от какво се нуждаете. Ние ще ви предложим готови решения без да губим вашето време. Ще ви изготвим персонализирани оферти с отстъпки за количество. Ще пакетираме всичко в екологична, но празнична опаковка. 

Сред доволните ни клиенти са компаниии като Кауфланд, Еко партнърс България, Страйп, Лима грейн и много други. 

Вярваме, че да правим корпоративни подаръци със смисъл и стил може да бъде най-доброто решение за вашата компания.

Селекция от книги подходящи за корпоративни подаръци

Буда и Суперзвездата - съчетание от бизнес история и урок по фирмена култура, тази книга е вдъхновение за работата в екип, за изграждането на фирмени и лични ценности и показва как човек разцъфва, когато е на точното място и с точните хора. Вишен Лакиани, автор на книгата и създател на най-голямата дигитална платформа за неформално образование - Mindvalley говори за визията, целите, мотивацията и смелостта да премахнеш някои хубави неща от живота и работата си, за да отвориш място за истински великото. 

Четири сезона цветя - настолен вдъхновяващ албум, подходящ за подарък на всички дами. Луксозно изпълнение, вдъхновяващи текстове и изключителни фотографии, които ще ви потопят в провинциалната атмосфера на цветни градини, залези и романтични цветни аранжировки. В книгата има лична и вдъхновяваща история и съвети за отглеждане и аранжиране на цветя в стил, който не сте виждали. Провокирайте дамите в екипа си да внесат красота в ежедневието си и да почувстват лукса на малките неща в живота. 

Обичай хората, използвай вещите - написана от Минималистите, популярни с документалните си филми излъчвани по Netflix и подкаста си, тази книга променя гледни точки. Книгата не говори за подредба на гардероба и изхвърляне на боклуците от дома, говори за приоритети, радост от живота и освобождаване на пространство за важните неща. Бестселър на Ню Йорк Таймс, Амазон и топ предложение в множество класации, това издание съдържа в себе си универсални послания, пречупени през лична история. 

Ето как можем да опаковаме вашите книги