Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Какъв е най-добрият корпоративен подарък?

26 юли 2023
Какъв е най-добрият корпоративен подарък?

Търсите нещо готино, необичайно, нещо, което се запомня и върху което логото ви да стои добре?

А мислили ли сте да подарите на екипа и партньорите си книга, която да ги вдъхнови, да подобри животът им или да ги мотивира да бъдат по-добра версия на себе си?

Кое прави книгата подходящ подарък в корпоративно отношение?

Ние вярваме, че едно издание е не-само предмет. Книгата носи послания и смисъл. Може да помогне на читателите си, когато най-много се нуждаят от това.

Ако фирмената култура на вашата компания е насочена към насърчаване, развитие и подкрепа, подходящата книга е идеален подарък за служителите и хората, с които си партнирате. 

Ако сте убедени, че хората могат да се развиват всеки ден и да се превръщат в по-добра своя версия, ако се стремите да бъдете пример и покана за това, идеите в тази насока лесно се предават чрез добра книга. 

Освен, че е добре да носи точните послания и ценности, съвпадащи с тези на компанията ви, книгата трябва да изглежда добре, да е е професионално изработена като продукт и да отразява стандартите ви за качество. 

Как се брандира книга?

Книгата може да се брандира по няколко начина:

- С лого, поместено върху корицата на целия тираж от едно заглавие. Ако се спрете на този вариант, ще покажете, че се асоциирате с идеите в книгата не само на служителите и партньорите си, но и на всеки, закупил изданието. Логото ви ще се вижда от рафтовете на книжарниците и в интернет магазините, ще се асоциира подсъзнателно с посланието на книгата. 

- С лого, добавено на корицата или вътрешна страница от книгата чрез сито печат или ститкер. Това гъвкаво и лесно решение позволява да определите броя брандирани екземпляри според вашите индивидуални нужди. Една, сто, педесет и седем книги за служителите на компанията и нейните важни партньори – вие избирате.

- Със супер обложка, която да се постави върху книгата и която може да бъде проектирана изяло по ваша идея или дизайн, да носи послание и обръщение към хората, на които ще подарявате. 

- С книгоразделител или картичка, които се влагат във всяка книга и отново могат да са носител на послание и разпознаваемост за бранда ви. 

- С брандирана кутия, в която книгата да бъде сложена. Чудесен подарък без допълнителни усложнения.

Какви книги са подходящи за корпоративен подарък?

Има няколко посоки, по които може да тръгнете, след като се спрете на книгата като корпоративен подарък. При всички положения, не забравяйте, че най-важното е брандът ви да се асоциира с изразените изданието ценности и идеи. 

Можете да избирате между:

- Книги, които помагат на хората да се развиват като личности, да създават добри навици или да разширяват мирогледа си. 

- Книги, които утвърждават и припомнят традиции, история или други теми, свързани с България.

- Книги, които подтикват към мисъл за грижа за околната среда, за рециклиране и намаляване на косуматорството. Тук е заложена и темата за вътрешния и външния минимализъм. Както се казва в едно наше предстоящо издание: „Нека използваме вещите, но да обичаме хората.“. 

- Детските книги са също много търсени за корпоративни подаръци. Да зарадваме децата винаги е по-лесно, отколкото да впечатлим възрастните, нали? 

Имаме ли конкретни заглавия, които можем да ви предложим за корпоративни подаръци? Иска ли питане?

  • Личностно развитие, израстване, създаване на навици и ценности:

„Ефектът на натрупването. Начален тласък за впечатляващи доходи, живот и успех“

Написана от издателя на списание Success, тази книга се е продала в милиони бройки по света и има защо. Лесна и практична, тя ни показва нагледно защо малките стъпки днес, имат значение утре. 

Откъс в PDF ( включва съдържанието)

Виж книгата тук

„Обичай хората, използвай вещите“

Написана от The Minimalists, известни с филма на Netflix, тази книга въплащава ценности, свързани с изчистване на живота и ума ни от ненужното в полза на важното. Макар и да е за минимализъм, тя няма да ви научи как да подреждате гардероба си, а ума си. Изданието е предстоящо за есен 2023 г.

„Бъди промяната“

Книга, насочена към млади хора и тийнейджъри, която чрез социален експеримент проведен от Rob Greenfield ни показва важността на това да правим разумен избор още при покупката на стоки и продукти. Защото първото правило на усточивия и еко съобразен живот е да консумираме по-малко опаковки, да използваме повторно и чак след това да рециклираме. 

"Думам ти щерко" –

Красива, цветна, модерна книга, която показва обаянието на българските традиции и обичаи по нетрадиционен и съвременен начин. Една от нашите най-популярни книги, която е с предстоящо, допълнено издание. 

Това са само някои от нашите предложения. Разгледайте каталога ни или ни пишете на office@raketabooks.com, за да ви разкажем повече за предстоящите ни проекти или други подходящи издания. Сред доволните ни клиенти са компаниии като Кауфланд, Еко партнърс България, Страйп, Лима грейн и много други. 

Вярваме, че да правим корпоративни подаръци със смисъл и стил може да бъде най-доброто решение за вашата компания. 

Сподели: