Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Корпоративни подаръци със смисъл и стил

28 юли 2021
Корпоративни подаръци със смисъл и стил

Да подаряваме книги на служителите си – „Колко прозаично“, би си казал някой. „Възможно ли е книга да се брандира?“ – би се запитал друг. Дали няма изданието да остане захвърлено в някой ъгъл и да събира прах, ще се запитате с основание. 

Нашите отговори на тези и други въпроси можете да прочетете в статията ни, посветена на идеята, че е възможно да повдигнем енергията, да подобрим живота и да повлияем позитивно на всички хора около себе си. 

Като работодател, вие имате досег и дълбоко влияние върху живота на всички свои служители. Как бихте могли да инфилтрирате идеи, чрез които ежедневието да се подобри, и какви са тези идеи?

  1. Да бъдем винаги тук и на място, в дадения момент. Идеята за силата на настоящето не е нова, но си струва да бъде разгледана отново. Когато хората от екипа, с който работим, не се разсейват, концентрирани са в задачите си и се отдават само на това, което работят в конкретния отрязък от време – те неизменно имат по-висока производителност. Добавената стойност тук е, че те ще са такива и у дома със семействата си – пълноценно живеещи и отделящи време на своите близки, а не мислещи за изостанали работни задачи и закъснели срокове.

Когато се научим да сме тук и сега, даваме 100% от себе си, постигаме невероятна концентрация и производителност. 

Всичко това звучи сложно, нали? В практичната си книга „Внимание“, Нир Еял ни дава конкретни примери и задачи, техники и обяснения, как с лесни стъпки да се превърнем в неразсейваем човек, който контролира къде и как дава времето и вниманието си. Полезно четиво, нали? Ние вярваме, че е и изключително подходящо за корпоративен подарък. 

  1. Как да подобрим работата в екипа, работната си етика и да „избухнем“ в професионалното си поприще? Едва ли е възможно чрез книга. Все пак Вишен Лакхиани, основател на най-големия сайт за личностно развитие Mindvalley, създава книга, в която ни разказва как е започнал, как е постигнал успеха си, кой е ключът към създаването на суперекип. В нас живеят и Буда и Суперзвездата – как да ги събудим и защо да го правим, ще разберете в тази увлекателна и много практична книга. Изключително ориентирано към хора, работещи в корпоративна среда и към собственици на бизнес (настоящи и бъдещи), това издание влиза в списъка със задължителни четива. 
  2. Да подобрим мозъка си, уменията си и да разберем, че ученето е процес за цял живот. Възможно ли е на 30, 40 или дори 50-годишна възраст да подобрим мозъка, паметта и мисленето си? Всичко е въпрос на желание, казва Джим Куик. Световноизвестен експерт по бързо четене и развитие на потенциала на мозъка, в „Безграничният потенциал“ той ни разкрива упражнения, тактики и храни, за да „съживим“ своя мозък и да се възползваме напълно от потенциала му. Световен бестселър, тази книга е лесна, достъпна и разбираема за всеки човек. Полезна е както за студенти и ученици, така и за работещи професионалисти. Готин подарък с добавена стойност за всички ваши служители, партньори и клиенти. 

Не е ли безлично да се подаряват книги, може да се запитате вие. За да създадем страхотен личен подарък, ние сме тествали и разработили различни варианти на брандиране с вашето лого, послание и корпоративна идентичност. 

В зависимост от поръчаната бройка книги, брандирането може да има различен характер и скорост на изпълнение. 

Каква е цената? – в зависимост от поръчаните бройки предлагаме различни отстъпки и начини на разплащане за максимално удобство. 

Правили ли сме го друг път? – да, имаме опит и книгите ни са били полезни на хиляди хора. Работим бързо, ефективно и креативно, като сме гъвкави и отговаряме на желанията и нуждите на нашите клиенти. От опаковката и брандирането, до доставката на корпоративните подаръци – можете да разчитате на нас. 

Предлагаме да ви изпратим безплатно книга за преглед и оценка дали е подходяща, като за повечето ни издания имаме и аудио файлове. 

Подарете книги на своите партньори, служители и клиенти и повлияйте на хората около себе си. Дори един да подобри значително живота си, това ще допринесе за по-добра среда, по-добро бъдеще и най-вече по-добри резултати за вас. 

Пишете ни на имейл office@raketabooks.com.

 

Сподели: