Социални Мрежи

Детски книги

Книгите ни дават възможност на родителите да повдигат трудните теми, да ги обясняват по-лесно и да започват разговор с децата за важните неща от живота. Подходящи са за различни възрасти от 3 до 14 години. Детските книги са и начин да общуваме с децата си по-осъзнато и по-фокусирано. 

Подбрана селекция от луксозно издадени детски книги от световни и български автори и илюстратори. Нашите книги са богато илюстрирани и изработени качествено с твърди корици. Работим с опитни преводачи, а екипът ни създава всяка детска книга с любов и внимание към детайла. Знаем, че любовта към книгите се създава от най-малка детска възраст, и вярваме, че красотата на едно издание се крие в малките детайли. 

Опазване на природата, загуба, приемане на себе си и околните, вярата, че всеки може да обича и да бъде обичан и разбира се небивали приключенски истории. Детските ни книги са интересни, красиви и малко мъдри. Знаем, че децата искат да се отансяме към тях като с възрастни и да ги учим как да бъдат големи, добри и развиващи се личности. 

Абонирайте се за нашият книжен клуб "Големи книги за малки деца" тук

Какво става в книжния клуб?

Всеки месец нова видео работилница за занимания на децата у дома и на открито, вдъхновена от някое наше издание. Главната роля в измислянето на чудноватите и любопитни творчески игри ще бъде на Цветана Недева от блога Kinderlist. Подробен блог пост с упътване, което да ви помогне да си осигурите необходимите материали, да подготвите терена и да си набавите книгата вдъхновение.

Блог пост с подходящи теми и идеи за дискусия, вдъхновени от месечната книга от книжния клуб.

Специални подаръци и отстъпки за членовете на клуба.

Филтри
Подреди по
Ограничена наличност