Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Често задавани въпроси (FAQ)

Искам да закупя по-голямо количество книги, ще получа ли отстъпка?

Правим различни отстъпки при покупка на по-големи количества книги. 

 до 50 книги - 20%

до 100 книги - 30%

над 100 книги - 40%

При корпоративни поръчки предлагаме брандиране на изданията или опаковане индивидуално в кутии. 

Наши предишни изработки за фирми може да видите тук

Идеи за подходящи книги за фирмени подаръци може да почерпите от тук. 

 

Доставяте ли книги в чужбина?

Всички книги на Издателство "Ракета" могат да бъдат поръчани и доставени в чужбина. Опциите за избор на адрес позволяват да посочите друга държава. Ние ще изпратим пратката ви с куриерите на Спиди или с Български пощи.

Повече по темата може да прочетете тук. 

Правите ли подаръчна опаковка на книгите?

Ако желаете, може да добавите подаръчна опаковка и красива картичка в плик към всяка избрана от вас книга. Можем ние да надпишем картичката от ваше име или да я оставим за надпис от ваша страна.

Опаковаме всяка книга с любов и внимание и така пестим от вашето ценно време. Насладете се на любими моменти с близките си и оставете ние да се погрижим за подходящо поднесен подарък. 

Колко струва доставката?

Доставката на вашите издания, поръчани в онлайн магазина на издателство Ракета“, струва 5.50 лв. до офис на куриер и 6.50 до адрес. При поръчка над 50 лв. доставката е безплатна. 

Касов бон за стойността на пратката и доставката ще откриете вътре в пратката. 

Кога да очаквам доставка на поръчаните книги?

Обработваме поръчките си в рамките на 1 работен ден. Поръчките, изпратени до 12 ч. на обяд, се стараем да изпращаме в рамките на същия работен ден. 

Срокът за доставка варира според натовареността на периода, като обичайно книгите пристигат до 2 работни дни. В натоварени периоди, като Коледните празници, е възможно доставката да отнеме до 5 работни дни. 

Всички книги, които изпращаме, са опаковани в биоразградими кутии. Бъдете отговорни към природата и ги компостирайте или рециклирайте.

С кой куриер работите?

Работим с куриерска фирма Спиди, където тарифата е 4.50 за доставки до 40 лв.

Ако желаете изпращане с Еконт, е необходимо изцяло да поемете стойността на доставката. Нашият екип ще се свърже с вас да уточни цената на доставката. 

Имам код за отстъпка, как да го приложа?

Код за отстъпка може да приложите в пазарската количка, след избор на метод за плащане. Скролнете надолу и непосредствено преди сумата за плащане има поле за въвеждане на код за отстъпка. 

 

Ще получа ли отстъпка, ако се абонирам за месечния ви бюлетин?

Всеки абонат за нашия месечен бюлетин, получава код за 15% отстъпка в имейл на посочения адрес. Ако не сте получили имейл с код за отстъпка, моля, свържете се с нас на office@raketabooks.com, за да проверим и разрешим възникналия проблем. 

Какво означава статусът "Ограничена наличност"?

Този статус означава, че в момента нямаме бройки от книгата, които можем да ви изпратим веднага. Обичайно този статус слагаме на продуктите, от които очакваме доставка в следващите седмици. Тези книги може би са предстоящи в портфолиото ни и се печатат в момента. 

Веднага щом количествата бъдат налични при нас, книгите отново ще имат опция за поръчка. 

Искам да даря книги от вашето издателство на библиотека, може ли да ми помогнете?

ето на книги е акт на социална отговорност. Подкрепяме всички желаещи да направят дарение от нашите издания на своята любима библиотека. Доставката към библиотеката, при дарение от ваша страна, ще бъде за наша сметка. За въпроси или допълнителни уточнения пишете ни на office@raketabooks.com.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас