Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
  • Начало /
  • Новини /
  • Творческа работилница №1: Как да си направим състарена книга за любими рецепти

Творческа работилница №1: Как да си направим състарена книга за любими рецепти

31 март 2021
Творческа работилница №1: Как да си направим състарена книга за любими рецепти

Автор: Цветана Недева

Вдъхновение: „Грешкомир и Петнислав“ -Пълна с шеги и атрактивно поднесена информация книга на Томаш Кончински и Барбора Кларова. Магията в чешкия квартет, който стои зад „Грешкомир и Петнислав“, допълват и художникът Даниел Шпачек, както и дизайнерът Петър Щепан.

Изданието е съфинансирано по програма „Творческа Европа“ към Европейския съюз. Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union. Издава се и с подкрепата на програма „Литературни Преводи.

Видео работилница

Какво има във видеото:

Във видеото Цветана Недева ни показва и разказва как да си направим състарена книга за любими рецепти. Как стават най-интересните петна? Как се сгъва хартията, за да стане книга? Можем ли да експериментираме с различни течности и подправки от домакинството? Забавление, подходящо за малки и големи!

Изтеглете упътване тук

Какво има в упътването:

Упътването е файл за изтегляне в PDF формат. В него ще откриете какви материали са ви необходими, какви инструменти ще се наложи да използвате, както и стъпките за създаване на състарена книга с петна. Предложените материали са безопасни. Вие може да експериментирате и с други идеи за петна и да оставите малките читатели да развихрят въображението си. При работата се изисква се наблюдение и помощ от родител, защото инструкцията включва изсушаване на хартията в леко загрята фурна. 

Какво става в книжния клуб?

  1. Всеки месец нова видео работилница за занимания на децата у дома и на открито, вдъхновена от някое наше издание. Главната роля в измислянето на чудноватите и любопитни творчески игри ще бъде на Цветана Недева от блога Kinderlist.
  2. Подробен блог пост с упътване, което да ви помогне да си осигурите необходимите материали, да подготвите терена и да си набавите книгата вдъхновение.
  3. Блог пост с подходящи теми и идеи за дискусия, вдъхновени от месечната книга от книжния клуб.
  4. Специални подаръци и отстъпки за членовете на клуба.

Защо да се абонирате?

1. Винаги ще ви изпращаме имейл с цялата необходима информация от работилницата. Така със сигурност няма да пропуснете някоя идея за забавление. 

2. Ще получите код за отстъпка при покупка на детските ни книги. 

3. Ще раздаваме подаръци и ще има изненади.

Абонирайте се тук: http://eepurl.com/htDhk9

 

-------------------

Изданието е съфинансирано по програма „Творческа Европа“ към Европейския съюз. /Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union. 

Creative Europe Programme of the European Union, Brussels – BAK

Сподели: