Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
  • Начало /
  • Новини /
  • Творческа работилница №6: Морска марионетка (медуза) за разказване на приказки и истински истории

Творческа работилница №6: Морска марионетка (медуза) за разказване на приказки и истински истории

20 септември 2021
Творческа работилница №6: Морска марионетка (медуза) за разказване на приказки и истински истории

 

Автор: Цветана Недева

Вдъхновение: Къде отива боклукът?

Подробна енциклопедия, която учи и децата и нас възрастните на всичко, което трябва да знаем за боклуците. Какви боклуци създава едно домакинство? Къде отиват боклуците? А акото? Какво е рециклиране и как става. Какво е кръгова икономика. Кои са основните принципи на живота с нулев отпадък. Какво зависи от нас. Отговор на тези и още много други въпроси, може да откриете в книгата.

Видео работилница

Във видеото Цветана Недева ни показва как да си направим морски същества. Вдъхновена от книгата "Къде отива боклукът" - работилницата ни показва как можем да използваме отпадъчни материали за творчество и обръща внимание на най-уязвимите за замърсяване места - водните басейни. Към работилницата ще откриете и упътване стъпка по стъпка в PDF, илюстрирано със снимки. По същият метод може да направите и други морски обитатели.

Упътване

Какво има в упътването: Упътването е файл за изтегляне в PDF формат. В него са описани точно стъпките, които трябва да следвате, материалите, които да използвате, както и някои тънкости.

Разгледайте и снимките в галерията към този пост. В упътването има показани снимки на всяка стъпка.

Какво става в книжния клуб?

Всеки месец нова видео работилница за занимания на децата у дома и на открито, вдъхновена от някое наше издание. Главната роля в измислянето на чудноватите и любопитни творчески игри ще бъде на Цветана Недева от блога Kinderlist. Подробен блог пост с упътване, което да ви помогне да си осигурите необходимите материали, да подготвите терена и да си набавите книгата вдъхновение.

Блог пост с подходящи теми и идеи за дискусия, вдъхновени от месечната книга от книжния клуб.

Специални подаръци и отстъпки за членовете на клуба.

Защо да се абонирате?

Винаги ще ви изпращаме имейл с цялата необходима информация от работилницата. Така със сигурност няма да пропуснете някоя идея за забавление.

Ще получите код за отстъпка при покупка на детските ни книги.

Ще раздаваме подаръци и ще има изненади.

Абонирайте се тук

Сподели: