Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Какъв подарък да избера - идеи за хора с разнообразни вкусове.

1 декември 2023
Какъв подарък да избера - идеи за хора с разнообразни вкусове.

1. Имате приятел с бизнес? Трудно е да му подарите нещо, което ще го заинтригува. Опитайте с комплектът от книги Ценностите на бизнеса 

Защо тези две книги заедно? "Буда и Суперзвездата" разказва история за успеха и за това, че зад всяко успешно начинание стоят хора с еднакви ценности. Ще помогне с определянето на собствените ценности структурирането на целенасочени приоритетити, такива, каквито са те наистина, а не каквито обществото смята, че трябва да бъдат. А ние знаем, че всеки, който се опитва да гради нещо сам остава малко или много неразбран от околните. 

"Приемане" от своя страна, ще е книга, която дава тласък в посока по-висока осъзнатост и помага да видим голямата картина на емоциите и действията, които извършваме под тяхно влияние. Комплектът е много подходящ за хора, които имат или стартират собствен бизнес.

2. Трябва да подарявате нещо на няколко дечица и искате да ги впечатлите. Пълният комплект "Голяма книга за.." съдържа три книги за любознателни деца на възраст от 6 до 10 години. Буболечки, цветя или океан - все теми, които са универсални. Самите книги са ГОЛЕМИ, така че още първото впечатление, когато ги подарявате ще е запомнящо се. Информацията е поднесена фино, но точно, а илюстрациите са изумителни и запомнящи се. Изрисувани на ръка от край до край, големите страници на енциклопедиите, карат децата да потънат в тях и да изследват детайлите с часове. 

3. Търсите подарък за родител и дете? Нещо, с което двамата да се забавляват и да прекарват повече време заедно? Предлагаме ви три книги, които ще ги накарат да се заливат от смях заедно, защото съдържат в себе си шеги и хумор за големи, промъкнати в уж детските истории. Комплектът Смешно четене, ще остави и възрастните и децата без дъх и да, занем, че смехът е заразителен. Какво по-хубаво може да подарите на някого от възможността да се залива от смях заедно с детето си. 

4. Искате да дадете добър старт в живота на млад човек? Начало на библиотека, която ще го научи и ще му помогне да се издигне над връстниците си като отвори ума и мирогледа си за важното в живота. Комплектът Важният си ти! съдържа 9 книги. Луксозно изработени, в еднакъв стил и размер, те дават широка перспектива за развитие на мисленето. Емоционална интелигентност, финанси, взаимоотношения, какво всъщност е успехът, кое е важното за кариерата или бизнеса, кои са тези умения, които ни изграждат като личности. Отговори на тези и още много въпроси, ще откриете между кориците на деветте изключителни книги. 

5. Подарък за бебе? Тези книги могат да са първите любими книжки на малкото бебче. Комплектът съдържа книжки, които да го пленят от самото начало - ода за любовта към най-близките хора - мама и татко. Книжка за приучаването на гърне, когато порасне малко и книжка за най-важните умения, когато започне да се среща с други деца на площадки или в ясла и детска градина. А осъзнатата Мо, ще научи родителите на това как да се справят те с емоциите си и как да дадат пример и на детенцето си. Всичко това в комплектът за бебета и малки деца Здравей, щастие!

6. Тийнейджърски неволи - познато ли ви звучи? Тези две книги имат силата да променят проблемните взаимоотношения между деца и родители. Когато тийнейджърът прочете "Успехология" израства неимоверно много по бързата процедура. Изведнъж разбира какво пораджда определено поведение и какво мотивира хората за действията им. Отваря се за идеи за разтеж, развитие и успех. Родителят от своя страна има какво да научи от книгата "Извън контрол"- за свободата, от която децата имат нужда, за умението да им вменим отговорност и как да балансираме между правилата, които искаме да наложим и реалните нужди на децата. 

7. Подарък за малък хипстър? Търсите подарък за дете на родители, които са малко необичайни, малко различни и изпитвате неудобство, че може би няма да харесат традиционните книги с приказки. Комплект Вселена - ще реши всичките ви проблеми. Книгите са подходящи за деца до 4 години. "Космос" е интерактивна книга, която се разгъва като голям килим на пода и открива рисунка на цялата слънчева система, текстовете са римувани и разказват за планетите, слънцето, съзвездията, луната, астрономите и какво ли още не на разбираем детски език. "Поспри и розите помириши" е нежна на вид книга, която крие огромна сила. Тя поставя основите на емоционалната интелигентност у децата, а защо не не и у възрастните. С тези две книги ще впечатлите всеки модерен родител, които търси новаторски идеи за детето си. 

8. Семейни приключения - подарете не само книги а приключения. Две книги, които ще подтикнат семействата да излязат заедно на похди и пътешествия. "На планина с деца" е практичен и забавен наръчник за родители с малки деца - какво да носим, какво да ядем, как да се държим в планината. Включва и много маршрурти с карти за един, два или повече дни. "Съкровищата на България" е книга, която дава много информация за съкровищата открити на територията на страната ни, като има възможност децата да оцветяват и дорисуват в нея, а текстовете са и на английски език. Опознаване на родината за начинаещи с комплект от две книги. 

9. Не искате обикновен подарък, искате да подарите послание? С книгите в По-добър живот ще направите точно това. Устойчивост, отглеждане на храна за начинаещи и осъзнаване къде отиват всички отпадъци. Как и защо да компостираме, как да намалим безразборното консумиране на пластмаси, да употребяваме това, което вече имаме - всички тези теми са засегнати в двете книги - "Да отгледаме храна безплатно" и "Къде отива боклукът?". Идеален семеен подарък, с една детска книга и една за възрастни. 

10. Коледни книжки за малки деца. Човек не може да сбърка подарявайки коледни книги. Винаги има място за още една под елхата. В този комплект ще откриете картонена книга за деца и бебета от 1 до 3 години - "Коледа е страхотна", която разказва кое прави Коледата магична. Разгъващата се картонена книга "Пътешествието на Дядо Коледа" разказва стъпка по стъпка за приготволенията на шейната и еленчетата, топлото какао и звездното небе във вечерта преди Дядо Коледа да потегли към обиколка на звездното небе. 

Сподели: