Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

За нас

За нас

Знаем, че сте смели мечтатели. Затова подбираме за вас точните книги. С вкус към стойностната литература и към авторите с истинско чувство за хумор, издаваме заглавията си с любов и перфекционизъм. 
Заедно ще пътуваме в открития читателски космос и ще откриваме планети с книги, на които има условия за вдъхновение и територии с нови хоризонти.

Детските книги, които издаваме са от внимателно подбрани автори, преведени от едни от най-добрите преводачи в България и с илюстрации заслужили международни отличия. Вярваме, че чрез книгите можем да говорим с децата си по трудните и важни теми от деня. Вярваме, че чрез книгите съзаваме вкус и естетика към изкуството на словото и визуалните изкуства. Вярваме, че детското четене е в основата на изграждането на мислещи, осъзнати и уверени личности. 

Когато подбираме книгите, които издаваме за големи, винаги сме водени от идеята да допринасяме и да помагаме. Селекцията ни от книги за личностно развитие включва както практични издания, така и автори, които се гмуркат в дълбините на метафизиката и ни учат как да работим с интуицията и енергията си. 

Всички наши издания са създадени с мисъл и грижа за природата, използваме хартия със сертифициран произход от устойчиво управлявани гори, а опаковките, в които книгите ни достигат до читателите са напълно компостируеми и биоразградими. 

Всички книги може да поръчате с подаръчна опаковка и авторска картичка.

За ваше улеснение предлагаме плащане с карта, наложен платеж или банков превод. 

При желание от ваша страна издаваме и фактури. 

Къде отива боклукът?

Развиваме канала си в YouTube като качваме видеа с разлистване на детските издания и части от аудио книги.