Социални Мрежи

Личностно развитие

Тук ще намерите комплекти от книги за хора, които се вълнуват от развитието на личността, повишаване на енергията си и увеличаване на благосъстоянието си. Подбрани автори като Стюарт Уайлд, Питър Сейдж, Джим Куик, Нир Еял и други ще ви помогнат да разширите знанията си.

Не е тайна, че в ежедневните навици на всеки успешен човек намират място дейности като медитация, водене на дневник, минути за благодарност и разбира се четене. Отделянето на 20-30 минути или час на ден за възприемане на нова информация, която ни помага да се развиваме, да повишаваме осъзнатостта си и да придобиваме нови умения нямат голям ефект в краткосрочен план. Когато, отделяме по 30 минути за четене на ден натрупваме 150-200 часа четене за една година. Това вече е значителен запас от знания. А когато този навик остане за цял живот, влиянието което ще има върху живота ни е огромно.

Книгите, които ще откриете в категорията ни за личностно развитие са подбрани за различни типове читатели. Имаме предложения, както за практични търсачи на решния, така и за любители на метафизичното и хора търсещи решния на енергийно ниво. Задълбочена поведенческа психология или езотерика - може да изберете от предложенията ни. 

Не забравайте - книгата е най-хубавият подарък, а към всяка поръчка може да добавите подаръчна опаковка и картичка. 

Филтри
Подреди по