Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Десет идеи за коледен подарък

23 ноември 2023
Десет идеи за коледен подарък

За близки и приятели, за роднини и деца, за всеки има подходящ комплект

Алтернативен живот

Познавате някой, който се стреми към независим и устойчив живот. Този комплект от книги е подходящ за мъдрият ви приятел, който цени природата и вярва в подкрепящата сила на Вселената. Не се страхува да си изцапа ръцете или да прави преходи сам в студено време. Странният самотник, вашият духовен учител или защо пък не този, който гледа към живот извън града - всички те са подходящите читатели на тези две различни, но допълващи се книги.

Баланс между работата и семейството

Комплект от две книги, които сякаш сочат в две различни посоки. Едната е за тайното духовно изкуство за успех в работата, а другата за осъзнатост и връзка със семейството и децата. Истината е, че комбинацията от тях води към една цел - по-спокоен живот, без стрес, с ясни приоритети. Защото, когато ценностите са ясни, приоритетите се подреждат сами, а решенията идват лесно и без угризения.

Артистично вдъхновение

Познавате ли малък ( или голям) художник, когото може да впечатлите с тази невероятна, съвременна и различна книга? История на изкуството разказана по нетрадиционен начин, комикс описващ опит за кражба на произведение на изкуството, съвременни илюстрации и провокиращи разговори. Така е поднесена информацията, в тази книга, която не случайно е носител на наградата „Магнезия Литера“ 2015 за книга на годната. В комбинация с "Голяма книга за цветята" илюстрирана от невероятния Йовал Зомер, вдъхновението е гарнтирано.

Разгръщане на потенциала

Страхотен подарък за две деца - тийнейджър (15-18) и 8-10 годишен. Две книги, които ще им помогнат да разгърнат своя потенциал и да ги мотивират да бъдат по-добра версия на себе си. И в двете книги има съвети за концентрация, хранене и са мотивиращи и вдъхновяващи четива.

"Безграничният потенциал" е световен бестселър с фокус върху ученето, бързото четене, запаметяването и концентрацията. 

"Как да бъда ЯК" е забавен комикс, в който умело е поднесена информация за здравословното хранене, постоянството, концентрацията и спорта. 

Осъзнатост и мъдрост

Подходящ за хора с опит в областта на психологията, личностното развитие и в търсене на осъзнатостта. Комплект от книгите на д-р Дейвид Хокинс

Деликатни сърца

Две истории, които ще ви трогнат и ще ви провокират да помислите кои са истински важните неща в живота. Истории за приятелство и за отстояване на себе си. "Куче на име Коте среща Коте" и "С глава под килима"

Критичното мислене

Две книги, които провокират критичното мислене у децата. Книгите имат обемен текст, както и множество илюстрации, написани са с голямо чувство за хумор, но разглеждат трудни въпроси задълбочено. Макар под формата на приключения и в двете книги основните теми са сложни и поставят много въпроси. Грешкомир и Петнислав поставят на дневен ред - ентропията. Защо всичко се състарява, защо хаосът е стремеж на всички естествени системи и на живота като цяло и добро нещо ли е развалата на нещата около нас. А можем ли я спрем? Игри на думи, необичйни изобретения и провокация отличават тази книга и са й донесли две награди. "Вирусът" от своя страна е приключние и битка между доброто и злото в света. Или поне така авторът представя борбата на тялото ни с Петър - амбициозен и пробивен вирус, който иска да завладее света. Темата е противоречива, но много важна. Книгата описва в детайл точно как работят процесите в организма, кои са бариерите и къде са слабите места, каква е разликата между вирус и бактерия. Хуморът присъства и в този текст по изненандващо добър начин. Интелигентна книга, която ще ви помогне да развиете критичното мислене у децата си, когато става въпрос за здраве, имунитет и болести.

Приключенски дух

Забавни четива, които детето ви няма да пусне, ако чете само.  Книгите са подходящи за самостоятелно четене от 8 до 10 години и са богато илюстрирани. Истории за автентичност и за това да бъдеш себе си въпреки всичко.  Подходящи за деца 8-10 години - "Приключенията на 10 чорапа" и "Чудо и Пакост"

Съкровищата на България

10 книги за оцветяване, рисуване и любопитни факти. Всички текстове са двуезични - на български и английски език, а темтите са за българската история, традиции и обичаи. Подходяща за подарък на деца в чужбина

Комплект коледни книги - пълен комплект от коледните ни книги за различни възрасти

Предлагаме над 100 различни комплекта в промоционалната ни оферта. Разгледайте ги и си спестете главоболията по избор на подарък за коледа.

 

 

Сподели: