Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
  • Начало /
  • Новини /
  • Читателите на издателство „Ракета“ получават код за отстъпка от събитието на Питър Сейдж

Читателите на издателство „Ракета“ получават код за отстъпка от събитието на Питър Сейдж

17 юни 2021
Читателите на издателство „Ракета“ получават код за отстъпка от събитието на Питър Сейдж

Развитието ни като личности е популярна тема днес и има защо. Трудно ще постигнем повече, ако не се развиваме, не учим или не отделяме време за обръщане към себе си. 

Ако ни следите редовно, знаете, че имаме особен вкус за ментори и сред книгите ни за личностно развитие намират място четива, които са извън мейнстрийма. С книгите си „Въпреки всичко“ и „Успехология“ английският бунтар на личностното развитие ни показва, че всяко събитие, което ни се струва ужасно, всъщност е най-доброто, което може да ни се случи. Въпросът е в какво се фокусираме. 

На двудневен семинар, организиран от нашите приятели Quantum events – Питър ще прекара повече от 20 часа с нас, за да ни преведе през етапи като трансформация на реалността, овладяване на емоциите, ъпгрейд на идентичността, нагласа за богатство и изобилие. 

Като екип, посетил не един негов семинар, гласуваме с две ръце, че това ще бъдат двайсетте най-добре прекарани часа за годината ви. 

Всички вие можете да се възползвате от промокод RAKETA за 10% отстъпка от билетите на https://events.petersage.bg/.

Ще се видим през септември, а дотогава помнете: „Четенето е полет без ограничения“ и търсете книгите в книжарниците и в аудиоформат в Storytel.

Събитието ще бъде с превод на български език. 

 

Сподели: