Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Правилата на играта или как да имате всяка жена, която пожелаете

15 април 2024
Правилата на играта или как да имате всяка жена, която пожелаете

Масовите повторяеми неуспехи в търсенето на подходящ партньор карат много мъже да чувстват, че нещо не им е наред или че просто не стават за любов. Аз самият съм се чувствал така. През по-голямата част от живота си съм бил неудачник с дамите и съм хранил убеждението, че съм безинтересен за стойностните жени, които харесвам. Но всичко това се промени. Нека ви разкажа какво стана.

На 45 години останах сам след две съпруги и 25 години брачен живот. И така осъзнах факта, че не съм излизал на срещи от колежа и че още тогава не умеех да се справям в тази сфера. Ако успеех да си намеря приятелка, се вкопчвах в нея завинаги, защото не ми се щеше да започвам отначало процеса на запознанство и срещи. Така останах женен последователно за две жени в продължение на 25 години, при положение че изобщо не трябваше да излизам на повече от три срещи с тях.

Ала след два развода и на над 40-годишна възраст осъзнах, че ще трябва да се науча да се държа много по-различно. Ето какво направих. Подхождих към запознанствата и срещите с жени като към научен експеримент – четях по темата и тествах на живо наученото. За моя изненада открих, че изобщо не е толкова трудно да накарам жените да говорят с мен, да ми дадат телефонния си номер, да излезем заедно и да правим секс. Често се изумявах колко просто и лесно става всичко това, ако си послужа с правилните методи.

Ако преди да стана на 45 години, ми бяхте казали, че ще уча мъжете как да ходят по срещи, щях да отвърна, че сте си изгубили ума. Ала сега ви уверявам, че щом човек като мен, който беше толкова зле в запознанствата, можа да се научи да общува уверено с жените – да им взима телефоните, да прави секс с тях и да създава страхотни взаимоотношения – значи и вие можете!

В желанието си да се науча да печеля жените открих много принципи. Разбрах кои вършат работа и кои – не. Благодарение на „Правилата на играта“ срещите стават съвсем осъществими – каквито и трябва да бъдат. Принципите и практиките, които споделям, ще бъдат истинско предизвикателство за вас. Но ако ви покажа колко лесно е да заговаряте жените, да взимате телефонния им номер, да ходите на срещи с тях и да ги вкарвате в леглото, е много по-вероятно да излезете и наистина да действате.

Независимо дали искате да усвоите и практикувате основни умения за запознанства, да придобиете увереност, да правите страхотен секс или да срещнете жената на мечтите си, тази книга ще ви задвижи в правилната посока и ще ви донесе доказани резултати!

„Правилата на играта“ ще ви помогне:

 • да определите ясно целите си по отношение на срещите и да ги постигнете;
 • да се изправите срещу страховете си и да уталожите безпокойството си;
 • да научите нови ефективни умения за срещи, изграждане на връзки и раздяла;
 • да се предизвикате да действате и да практикувате нови умения.

Наръчникът се фокусира върху две основни области, свързани със запознанствата и срещите:

Овладяване на ума – в тази част ще осъзнаете и ще поставите под въпрос погрешните и самоограничаващи убеждения, които ви блокират и заради които стоите затворени и сами у дома всеки уикенд.

Усъвършенстване в практиката – в тази част ще се съсредоточим върху усвояването на нови умения и ежедневни практики, благодарение на които да се срещате с жени, да разговаряте с тях и да получавате желаното в любовта и секса.

Предизвиквам ви да вложите най-доброто от себе си в работата с този материал. Ако само купите наръчника и го оставите на рафта, няма да промените нищо в живота си. Нищо не може да замести прилагането на практика на принципите в „Правилата на играта“. Не се мъчете да разберете как е „правилно“. Просто излезте и действайте. После пак излезте и пак действайте.

В действителност „Правилата на играта“ цели да развие вашата социална и емоционална интелигентност. Използвам желанието на мъжете за забавления и любов като мотивация, за да им помогна да израснат и да станат интересни човешки същества.

Докато практикувате това, което преподавам тук, ще работите и върху следните основни житейски умения:

 • как да осъзнавате убеждения, с които ограничавате сами себе си, и как да се изправяте срещу тях;
 • как да израствате извън зоната на комфорт и да я напуснете;
 • как да се освобождавате от вкопчването в резултата;
 • как да давате тон и да поемате водеща роля;
 • как да стигате бързо до отказ от страна на жената;
 • как да приключвате взаимоотношенията по добър начин.

„Правилата на играта“ ще ви помогне не само да получите любовта и секса, които желаете, но и да станете по-пълноценни и уверени.

Ще ви издам една малка тайна: когато преобразих любовния си живот с помощта на уменията, които преподавам тук, това се отрази на всички други сфери от живота ми:

 • доходите ми рязко скочиха;
 • впуснах се в много неочаквани приключения;
 • бизнесът ми се разрасна;
 • сдобих се с нови приятели;
 • започнах да изпитвам много по-голямо удовлетворение от живота като цяло.

Готови ли сте да се присъедините към хилядите мъже, успели да преобразят начина, по който протичат техните срещи и любовен живот? Ако е така, направете нужната инвестиция в себе си. Гарантирам, че ще харесате новия си аз!

д-р Робърт Глоувър

поръчайте книгата тук

Сподели: