Социални Мрежи

Добре дошли в YouTube канала на издателство „Ракета“!

2 ноември 2020
Добре дошли в YouTube канала на издателство „Ракета“!

Казват, че нищо не може да замени допира с една книга и аромата от страниците.

И ние сме напълно съгласни.

Но освен това сме и дигитални, имаме си много задачи и непрекъснато се движим от една точка към друга. Стараем се и да не прекарваме много време в затворени помещения с други хора.

С две думи – точно като вас сме.

 

Затова и си направихме YouTube канал, в който можете както да разглеждате книгите ни от първата до последната страница, така и да слушате напълно безплатно часове с откъси от тях.

В плейлиста Книги за деца вече можете да видите вълшебната книга на Рей Бредбъри – „Нявгабъде“ – с илюстрации от Мира Мирославова.

Ако все още не знаете – имаме си комикс за тийнейджъри, в който забавните герои Бобо и Мишо се учат как да се хранят по-здравословно и колко важни са физическите упражнения.

„Как да бъда ЯК“ е илюстриран от Пламена Пеева, а видеото ще ви покаже и допълни акценти от дизайна и темите.

Убедете се с очите си колко цветна и богата на теми е „Къде отива боклукът?“, прелистете от монитора си и една от книгите на поредицата ни „Съкровищата на България“.

Вярваме в настоящето и бъдещето на аудиокнигите. Ето защото в тематичен плейлист споделяме и откъси от тях. Не пропускайте да чуете „Кал или звезди“ на Питър Сейдж, близо час от „Неписаните правила на парите“ на Стюарт Уайлд и още толкова време „Безграничният потенциал“ на Джим Куик.

Разбира се, помислили сме и за любителите на художествената литература, за които вече сме качили откъс от вечната класика „Опасен чар“ на Свобода Бъчварова.

И това е само началото.

Абонирайте се за канала ни, за да не пропускате най-новите ни попълнения там. За камбанката си знаете, но все пак напомняме и ние – натиснете и нея до бутона си за абонамент, за да получавате известия при всяко ново качване.

Сподели: