Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна

Популярни Продукти

Статии

Виж всички
Даниеле Моварели ще бъде гост на Софийски международен литературен фестивал за деца и младежи
20 май 2024

Страхотна новина! Един от най-интересните ни автори – Даниеле Моварели ще бъде гост на Софийски международен литературен фестивал за деца и младежи по време на Пролетният панаир на книгата в София. Той е автор на философската книга „Господин Вървими“, както и на предстоящата книга „Капитан Хъмкам“. Зададохме му няколко въпроса, с които да научим малко повече за него преди посещението му в България.

Прочети още
Аличе Копини за илюстрирането на детски книги и посещението в София
20 май 2024

Може би вече знаете, но ние пак искаме да ви напомним, че по време на Пролетен панаир на книгата с Издателство "Ракета" ще протече и Софийски международен литературен фестивал за деца и младежи. Като част от програмата му ще посрещнем и илюстраторката Alice Coppini - illustrator. Тя ни е позната от книгата „Господин Вървими“ и ще се насладим на динамичните й илюстрации в новата книга за начинаещи читатели „Капитан Хъмкам“. Ето какво отговори тя на въпросите ни за предстоящата ù визита в България.

Прочети още
Ако се питате как да използвате социалните мрежи за да популяризирате своите проекти, ето няколко нестандартни идеи от нетипичен предприемач.
8 май 2024

Робин Грийнфийлд не е типичен бизнесмен. Той е еко активист, промотиращ здравословен живот с грижа за планетата, а работата му е да помага на хората да откриват начини за подобряване на околната среда, общността си и себе си. Той е човекът зад RobGreenfield.TV и използва социалните медии всеки ден, за да разказва за приключенията си и да вдъхновява другите да разкажат своите истории.

Прочети още

Четенето е полет без ограничения

Издаваме книгите си с размах и любов към работата си. Какво можете да откриете в интернет магазина на издателство „Ракета“?

- Детски книги от български, европейски и световни автори и илюстратори. Подбираме книгите с желание да възпитаваме вкус към изкуството у малките си читатели. Изданията ни са с цветни илюстрации и твърди корици, а за преводите работим с едни от най-изтъкнатите български преводачи.

Книги на тема страхове, приключения, автентичност, отговорност към планетата, както и забавни книги от европейски автори отличени с награди.

За най-малките бебета и деца, предлагаме поредица от картонени книги в помощ на родителите - приучаване към гърне, обноски, справяне с емоциите и интерактивни разгъващи се книги. 

- Книги за личностно и духовно развитие. Вярваме, че за да постигаме успех и удовлетворение в живота си, е важно да се учим от подходящите източници. Подбираме книгите за личностно и духовно развитие, които издаваме, след внимателен прочит и ги публикуваме само ако ужасно много ни харесват. Сред тях ще откриете както практични издания и наръчници, така и книги, които ни открехват вратите пред метафизичното познание. Сред любимите ни автори са Питър Сейдж, Джим Куик, Стюарт Уайлд, Шефали Тсабари, Дарън Харди, Вишен Лакиани, Дейвид Хокинс.

- Корпоративни подаръци. Предлагаме специални условия и брандиране за корпоративни поръчки за книги. Вярваме, че книгата е най-подходящият подарък за всеки екип, за всеки човек и за всеки случай. Пишете ни, за да ви предложим персонализация, кутии, книгоразделители и други решения, за да направите книжния подарък за своя екип незабравим. Имаме опит в работата с над 20 различни фирми в България, за които сме подготвяли корпоративни подаръци от нашите издания.